Tlačové správy

Košice privítajú 1. ročník študentských Majstrovstiev v motokárach TU-KART

Po minuloročnom úspechu sa jedinečné podujatie TU-KART vracia späť do areálu Technickej univerzity v Košiciach. Práve tam sa v utorok 17. októbra 2017 v popoludňajších hodinách zíde 64 najrýchlejších jazdcov z radov študentov košických vysokých škôl, aby sa pobili o titul šampióna.

Oficiálne prvý ročník podujatia je otvorený všetkým súťaživým študentom, ktorí sa neboja predviesť svoje vodičské skúsenosti, talent a pretekárskeho ducha. Registrácia je spustená a prihlásiť sa môžu študenti denného či externého štúdia priamo tu.

O titul sa môžu pobiť všetci tí, ktorí splnia podmienky kvalifikácie. Kvalifikačnú jazdu je možné absolvovať v Cassovia Ring na Moldavskej ulici, kam si stačí zobrať so sebou ISIC a zaplatiť registračné jazdné vo výške 5.00€. Registrácia je otvorená pre 64 súťažiacich, tak neváhaj a bookuj svoj termín! Majstrom košických vysokých škôl sa stane ten najrýchlejší a najobratnejší pretekár.

Nechystáte sa jazdiť, no predsa by ste sa radi pozreli? Okrem sledovania jázd tých najšikovnejších, si budú všetci návštevníci môcť vyskúšať aj herné konzoly, či výber toho najlepšieho, čo sa pod taktovkou jej študentov vymyslelo a aj vytvorilo priamo na Technickej univerzite. Sprievodný program doplní aj dobrá hudba a súťaže o vecné ceny.

Viac informácií o súťaži, ako aj pravidlá, podmienky pre kvalifikáciu a registračný formulár nájdete na www.tu-kart.sk.

Pre najčerstvejšie informácie sledujte TU-KART aj na facebooku. Podujatie sa koná za každého počasia.

Komentáre

komentárov

Populárne na webe SSN

Hore