Tlačové správy

Diskusia: Ako reštartovať systém

Iniciatíva Nová generácia Vás pozýva na diskusiu Ako reštartovať systém, 19.4.2018 o 19:00 v kinosále Tabačky Kulturfabrik. Táto diskusia je jednou zo série piatich diskusií v piatich krajských mestách, Trnave, Banskej Bystrici, Prešove a Bratislave, ktorá nesie tento názov. Hlavnou témou diskusie budú udalosti uplynulých dvoch mesiacov, ktoré postavili celé Slovensko na nohy. Ukázali, že ľudia nie sú spokojní s momentálnym stavom v slovenskej politike a žiadajú zmenu. Situácia sa mení každým dňom a nálada v spoločnosti je napätá. Chceli by sme preto diskutovať o tom ako znova nakopnúť systém a vrátiť ľuďom vieru v tento štát.
Za Košice naše pozvanie prijali: Rastislav Trnka ( predseda KSK), Jozef Lenč (politický analytik) a Karol Rohrer (zástupca kultúrnej obce za Tabačku Kulturfabrik).
Okruhy tém diskusie:
1. Slovensko po vražde novinára – Ako sa zmenila atmosféra spoločnosti. Ako vnímate momentálne nastavenie ľudí vo Vašom okolí.
2. Slovenské politické špičky a politická zodpovednosť – ako vnímate vývoj udalostí po všetkých kauzách, ktoré sa začali objavovať po smrti Jána Kuciaka. Ako vnímate postoj vlády a premiéra.
3. Ako pomôcť k zmene klímy na Slovensku – Čo by momentálne najviac pomohlo aktuálnej situácií na Slovensku?
4. Nová vláda = nová nádej pre Slovensko? – Ako sa Slovensko vyrovná s novou vládou?
5. Obnova dôvery v systém – Ako vrátiť občanom vieru v systém ako taký? Kde sú najväčšie „čierne diery“ ?

Komentáre

komentárov

Populárne na webe SSN

Hore