Tlačové správy

CARPANO CUP – BEH ČAŠNÍKOV

Reštaurácia CARPANO v spolupráci s Visit Košice a Ministerstvom dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR organizuje v Košiciach už 2. ročník Behu čašníkov, ktorého cieľom je zaviesť peknú tradíciu pri ktorej budú Košičania zažívať plno zábavy a budú môcť aj takouto formou podporiť svoju obľúbenú reštauráciu a zároveň zažiť atmosféru ako zo známeho českého filmu Vrchní prchni!

Čašníci odetí v rovnošatách reprezentujúci svoju prevádzku behajú s táckami po Hlavnej ulici, skvelý sprievodný program a samozrejme dobrá hudba o ktorú sa postará kapela IN TIME Vás čaká v sobotu 5.5.2018 o 16:00 na Hlavnej ulici pri reštaurácii CARPANO.

„Minulého roku sa na akcii zúčastnilo 25 prihlásených čašníkov, tento rok bude počet vyšší čomu sa veľmi tešíme a zároveň sme sa rozhodli, že tento rok sa súťaže o vecné ceny od partnerov môže zúčastniť aj verejnosť a to v samostatnej kategórii.“ prezrádza organizátor Ján Kuko.

Súťažiť o vecné ceny, ale aj finančnú odmenu budú desaťčlenné štafety čašníkov vyraďovacím systémom, dôležité bude počas behu nevyliať obsah na tácke a dobehnúť do cieľa. Dĺžka trate bude 66 m, ktorá povedie od Štátneho Divadla po Dóm svätej Alžbety.

CARPANO CUP 2018

Organizátor: CARPANO

Spoluorganizátori: Visit Košice Ministerstvom dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR

Partneri: PEPSI BUDIŠ BIRELL MOM CHATEAU GRAND BARI ROKOKO KPK REKLAMA CORTEC REVILO HOPOS Košice

Komentáre

komentárov

Populárne na webe SSN

Hore