Tlačové správy

Život pozostáva z neopakovateľných chvíľ, v mnohých je tímová spolupráca na nezaplatenie

Gemerská knižnica Pavla Dobšinského v Rožňave, kultúrna organizácia Košického samosprávneho kraja v posledný deň prvého mesiaca roku 2020 pripravila pre širokú verejnosť kurz fotografovania v spolupráci s Krisztiánom KálimKalis photography. Úvodné stretnutie s lektorom sa uskutoční 31.1.2020 o 17:00 hod. v priestoroch knižnice na Lipovej ul. č.3.

Fotografia, hlavne v dnešnom svete, je aktívnou súčasťou nášho života. Život pozostáva z neopakovateľných chvíľ a v niektorých prípadoch je tímová spolupráca na nezaplatenie. Nájsť najjednoduchší spôsob, ako sa naučiť fotografovať, nebýva ľahké. Mnohokrát sa uspokojíme s tým, čo sme stihli zachytiť, no výsledok nie vždy je k našej spokojnosti.

Krisztián Káli dlhé roky pôsobil v Bratislave, kde získal potrebné skúsenosti v oblasti grafického dizajnu a marketingu v praxi. „V oblasti marketingu pôsobím od svojich osemnástich rokov, kedy som ako začínajúci marketingový manažér mal možnosť realizovať sa v rôznych projektoch a zároveň prinášať tvorivé nápady pre spoločnosti, v ktorých som pracoval“, prezradil Krisztián na podujatí v knižnici, ktorého sa zúčastnil v rámci prezentácie kníh jeho priateľa a pokračoval „Už od detstva som mal blízky vzťah aj k fotografovaniu. Môj otec dlhé roky pôsobil ako profesionálny fotograf a ja som tiež mal túžbu realizovať sa aj v tejto oblasti. Prijal som teda ponuku pomôcť pri fotografovaní, resp. „učiť fotografovať“ aj začiatočníkov alebo tých, ktorí sa chcú v tom zdokonaliť.“

„Táto myšlienka vznikla po návrhu pána Krisztiána Káliho, ktorý sa fotografovaniu venuje profesionálne a rád by sa o svoje znalosti podelil aj s inými ľuďmi“, povedala pracovníčka knižnice Tímea Bagačková Zollerová a v krátkosti ešte dodala „Veríme, že to bude ponuka, ktorá zaujme nielen našich čitateľov, ale aj širokú verejnosť. Kurz bude vhodný aj pre úplných začiatočníkov a pre všetky vekové kategórie.“

Gemerská knižnica Pavla Dobšinského v Rožňave, kultúrna organizácia Košického samosprávneho kraja v spolupráci s Krisztiánom Kálim ponúka širokej verejnosť stať sa absolventom fotografických kurzov, ktoré vo forme praktických ukážok naučia účastníkov, ako využívať maximum z fotoaparátu. Úvodné stretnutie sa uskutoční 31.1.2020 o 17:00 hod. v priestoroch knižnice na Lipovej ul. č.3.

Tatiana Bachňáková

Gemerská knižnica Pavla Dobšinského v Rožňave

Kontakt : www.kniznica-rv.sk      E-mail : kniznica@kniznica-rv.sk

Adresa : Lipová 3, 048 01 Rožňava

Tel. : 058/ 788 09 17

Zdroj:

www.kalisphoto.eu

www.kalislook.com

Komentáre

komentárov

Populárne na webe SSN

Hore