Tlačové správy

Enviro – hudobný festival NATURE sa kvôli koronavírusu presúva na koniec prázdnin, 28.-30.8.2020

Program, účinkujúci, miesto aj dodávatelia festivalu NATURE zostávajú rovnakí, zmení sa však dátum podujatia. Namiesto odštartovania letných prázdnin bude festival prázdniny zakončovať. Kvôli ochoreniu COVID-19 a s ním súvisiacimi opatreniami, je dátum festivalu nanovo stanovený na posledný augustový víkend, 28.-30.8.2020.

„Nehádžeme flintu do kukurice, jednoducho veríme a ideme ďalej. Náš festival nie je veľký a angažuje prevažne domácu scénu hudobníkov a spíkrov, preto sme si vedeli dovoliť program preskupiť na iný dátum. Všetci účinkujúci reagovali ústretovo a s pochopením. Sme predsa všetci na jednej lodi. Teraz dokonca viac, ako kedykoľvek predtým. Pevne verím, že hlad po kultúre a zmysluplných debatách na enviro témy, ktorý v nás v týchto mesiacoch rastie, spoločne uhasíme koncom augusta v rekreačnom stredisku Jahodná pri Košiciach. A keby náhodou aj nie, pretože závažnosť situácie si uvedomujeme a budeme plne rešpektovať nariadenia autorít tohto štátu, svet sa nezrúti. Festival má potenciál, myšlienku a posolstvo ktoré nezmizne ani o rok.“ Vyjadril sa riaditeľ festivalu NATURE, Rastislav Šimko.

Motto festivalu NATURE : “…až keď bude otrávená posledná rieka a vyrúbaný posledný strom , snáď pochopíme, že peniaze sa jesť nedajú. Nedovoľme nám prísť až sem…”

Program ako aj všetky ďalšie informácie sú na webe: www.festivalnature.sk alebo sociálnych sieťach:

Lístky v predaji na Predpredaj.sk (https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/festival-nature/)

 

Kontakt pre média:

Mgr. Radka Kovaľ Mazáková

PR specialist festival NATURE

+421918806493 / radka@festivalnature.sk

Agentúra Steel Monkey s.r.o

Janigova 3 Košice 040 23

www.steelmonkey.sk

www.festivalnature.sk

Komentáre

komentárov

Populárne na webe SSN

Hore