Regióny

Piešťany opäť v centre záujmu médií

Prvý septembrový víkend zavítala do Piešťan skupina novinárok z vybraných celoslovenských médií. Návšteva sa uskutočnila na pozvanie Oblastnej organizácie cestovného ruchu Rezort Piešťany. Cieľom bolo prezentovať Piešťany nielen ako kúpeľné mesto, ale tentoraz aj trochu inak – ako destináciu, kde sa dajú zorganizovať všetky druhy podujatí, a to od svadby až po kongres či medzinárodný festival.

O tom, aký veľký je potenciál Piešťan v tejto oblasti, sa mohli zástupcovia celoslovenských aj regionálnych médií presvedčiť počas prehliadky ubytovacích, konferenčných a gastro kapacít členov Rezortu Piešťany.

Novinári boli tiež čestnými hosťami otváracieho galavečera 65. Music festivalu v Dome umenia, vyskúšali si jachting na Sĺňave, krasojazdu veteránom zo zbierky Classic Car Museum v Moravanoch nad Váhom či slávne piešťanské kúpeľné procedúry.

Riaditeľ piešťanských kúpeľov Andreas Schuster prirovnal na stretnutí s novinármi Piešťany ku spiacej princeznej: „My však potrebujeme na prebudenie viac princov. Preto chceme prostredníctvom médií poslať do sveta odkaz, že sme miestom pre starších aj pre mladých, pre každého z vás. Naše služby sú komplexné, vrátane konferenčných a kongresových. Epidémia nás možno spomalila, ale nezastavila.“

„Chceli sme predstaviť Piešťany ako všestrannú destináciu, kde môžu ľudia oddychovať, ale aj byť aktívni. Dá sa tu zažiť nezabudnuteľnú rodinná oslava, aj perfektne zorganizovaná konferencia,“ dodáva Tatiana Nevolná, výkonná riaditeľka Rezortu Piešťany. „Potenciál je u nás veľký a už dávno neplatí, že do Piešťan sa chodí len na liečenie v seniorskom veku. Aj pre aktívnych produktívnych ľudí tu máme rôznorodú ponuku ubytovania, eventových priestorov i veľkú pridanú hodnotu, ktorou sú možnosti športu, kultúry a oddychu. Nesmieme tiež zabudnúť na výbornú polohu a dopravné spojenie. Verím, že nám novinári pomôžu odovzdať tento odkaz ďalej širokej verejnosti.“

V novinárskej skupine mal zastúpenie napríklad Slovenský rozhlas, denníky Hospodárske noviny a Pravda, týždenníky Rytmus života a Sme ženy či mesačník Evita.

Oblastná organizácia cestovného ruchu Rezort Piešťany má 19 členov: Mesto Piešťany, Slovenské liečebné kúpele Piešťany, Mesto Vrbové, Obec Banka, Obec Moravany nad Váhom, Obec Veľké Orvište, Obec Ostrov , Obec Ratnovce, Obec Bašovce, Obec Drahovce, Hotel Park****, Zuckmann Villa, Hotel Park Avenue****, WINTER média, a.s., La Musica, Mikroregión nad Holeškou, WHY NOT COFFEE?!, Letisko Piešťany, a. s., Obec Trebatice, Obec Jalšové.

 

Komentáre

komentárov

Populárne na webe SSN

Hore