Tlačové správy

Testovať sa bude aj v historickej budove Štátneho divadla v Košiciach

V Štátnom divadle Košice nám v súčasnej neľahkej dobe veľmi záleží na zdraví a bezpečnosti nielen divadelníkov, ale všetkých ľudí. Aj my sme zodpovední, chránime seba a tým aj všetkých okolo nás. Aj preto sme veľmi radi, že po vyše mesiaci v sobotu a nedeľu opäť otvoríme našu historickú budovu a budeme sa aj takto, v spolupráci s armádou, zdravotníkmi a mestskou časťou Košice – Staré Mesto, podieľať na úspešnom zvládnutí unikátneho celoplošného testovania na koronavírus Covid 19.

V divadle budú pracovať dva odberové tímy – jeden v hlavnom vestibule budovy, ďalší na javisku. Pre odberové tímy aj pre vás, ktorí si pre účasť na testovaní vyberiete divadlo, sa budeme snažiť vytvoriť čo najlepšie a najbezpečnejšie podmienky. Nevyhnutný servis budú zabezpečovať technickí zamestnanci divadla a nie je vylúčené, že v radoch dobrovoľníkov spoznáte za rúškami aj niektorých umelcov z radov opery, baletu či činohry.

Ak to bezpečnosť a podmienky dovolia, tak vám odberovú procedúru v sobotu a nedeľu spríjemnime nielen prostredím jednej z najkrajších divadelných budov v strednej Európe, ale aj trochou umenia. Buďme zodpovední, otestujme sa, aby sme boj s koronavírusom spoločne vyhrali a mohli sa už čoskoro  v divadle stretnúť v tradičnom formáte – diváci v hľadisku a umelci na javisku.

Svjatoslav Dohovič, web editor a PR

Komentáre

komentárov

Populárne na webe SSN

Hore