Tlačové správy

Koalícia občanov Slovenska nominovala svojho kandidáta do prezidentských volieb 2014

Koalícia občanov Slovenska (KOS) sa na svojom zasadnutí dňa 1. februára 2013 v Košiciach ako nová  politická strana rozhodla  nominovať vo voľbách  v roku 2014 na post prezidenta Slovenskej republiky svojho predsedu Stanislava Martinčka, ktorý sa bude v tomto nerovnom súboji  o  post hlavy štátu uchádzať volebným mottom „Prezident pre vás“.

KOS sa tak rozhodla najmä preto, že slovenská verejnosť by si mala mať možnosť vybrať aj kandidáta, ktorý nie je nijako spojený so súčasnou politikou a nemá ani politickú minulosť spred roku 1989. Svoju kampaň bude organizovať hlavne cez sociálne siete a prípadných voličov chce hľadať najmä medzi mladou generáciou. S programom „Prezident pre vás“ má KOS záujem osloviť čo najväčší počet občanov. Na podporu kandidáta začína KOS s petíciu a zberom podpisov.

Bližšie informácie na našom webe KOS: www.koaliciaobcanovslovenska.sk.

 

Komentáre

komentárov

1 Comment

1 Comment

  1. Patrick Linhart

    2. januára 2014 at 2:55

    Dobry vecer prajem,tento odkaz je adresovany panovi Stanislav Martinčkovi, prosime o predanie tejto spravy.
    Dovolte sa mi predstavit, som zakladatel projektu TV Bez Cenzury a zahranicny pisatel pre Aktuality.sk a Slovak in Ireland, zijuci v Dubioline. Rad by som sa priamo opytal ci by sme s Vami mohli nahrat interview pre TV BEZ CENZURY na Slovensku, a ak ano, tak v akom meste a kedy? Cestujete aj obcas do Bratislavy? Dakujem za odpoved, s pozdravom Patrick Linhart

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Populárne na webe SSN

Hore