Tlačové správy

Noc múzeí – Tajomstvá zakliatych priestorov

Múzeum a Kultúrne centrum južného Zemplína v Trebišove, kultúrne zariadenie Košického samosprávneho kraja, pozýva milovníkov tajomstiev, histórie a legiend na podujatie „Noc múzeí – Tajomstvá zakliatych priestorov“, ktoré sa uskutoční dňa 22. mája 2015 v čase od 19:00 do 23:00 hod. v areáli trebišovského múzea.

Nemáte strach z tmy, historických  miest, ktoré dýchajú prastarou kultúrou? Radi sa bojíte strašidiel, mátoh a rôznych príšer? Tak si nenechajte ujsť netradičné ľakajúce zážitky priamo z tých najtemnejších priestorov. Všetky tieto záhadné bytosti a ich hrozivé osudy na Vás čakajú  piatkovú  noc. Tento rok sme pre Vás pripravili mátoženie obzvlášť záhadné, desivé, zaujímavé… Odhalíme  neprístupné miesta a  tajné zákutia aj s príbehmi, ktoré v sebe skrývajú.

Májová noc plná hrôz ako jediná v roku umožňuje návštevníkom strašidelnú nočnú prehliadku  doteraz ešte nesprístupnených priestorov.

Podujatie „Noc múzeí – Tajomstvá zakliatych priestorov“ sa organizuje v rámci celoeurópskeho podujatia Noc múzeí a galérií realizovaného pod patronátom Rady Európy s cieľom v čo najväčšej miere prezentovať kultúrne dedičstvo, význam jeho záchrany a ochrany pri kultúrnej výmene, šírení informácií o kultúrnej rozmanitosti jednotlivých krajín i regiónov Európy.  Vstupné je pre deti – 1,00 € a dospelých  – 2,00 €.

 

Kontakt:

  • Múzeum a Kultúrne centrum južného Zemplína v Trebišove
  • Tel. :               056/6722234
  • e-mail:                       trebisov.muzeum@vucke.sk
  •                         muzeumlektorky@gmail.com
  • web:               www.muzeumtv.sk

Komentáre

komentárov

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Populárne na webe SSN

Hore