Klub športových redaktorov

Desať rokov hádzanárskeho turnaja mládeže Kempa 4 Sport Cup

Metropola Šariša bola dejiskom desiateho ročníka hádzanárskeho turnaja mládeže Kempa 4 Sport Cup. Vydarené podujatie pripravili spoločnosti 4 Sport a Pro Regio. Z prvenstiev a medailových pozícií sa tešili aj prešovské hádzanárske nádeje. „Na turnaji sa mi hralo veľmi dobre,“ poznamenala najlepšia brankárka turnaja v kategórii starších dorasteniek Veronika Poláková (Bemaco Prešov). „Druhé miesto nás teší, lebo sme hrali proti starším hádzanárkam. Som šťastná aj z toho, že ma ocenili ako najlepšiu brankárku. Darili sa nám protiútoky.“

Starší dorastenci: 1. HC Celje Pivovarna Laško, 2. ŠKP Bratislava, 3. HC Dinamo Pančevo (Srbsko), 5. Tatran Prešov. Do All stars teamu turnaja sa z Tatrana Prešov dostal Martin Kríž.

Mladší dorastenci:1. HC Celje Pivovarna Laško, 2. Rudar Trbovlje (obaja Slovinsko), 3. Trebišov, 4. Tatran Prešov. Do All stars teamu turnaja sa z Tatrana Prešov dostal Tomáš Popík.

Starší žiaci: 1. HC Celje Pivovarna Laško, 2. SDUSHOR No8 Grodno, 3. Tatran Prešov, 4. Tatran Prešov (nar. v roku 2002). Do All stars teamu turnaja sa dostal Daniel Magdolen.

Mladší žiaci: 1. Tatran Prešov, 2. EUCO-UKS Dziewatka Legnica, 3. Voronež, 4. Tatran Prešov (nar. v roku 2004). Najlepším brankárom turnaja sa stal Daniel Ondrejčák, najlepším hráčom Branislav Babuščák (obaja Tatran Prešov) – obaja aj v All stars teame turnaja.

Staršie dorastenky: 1. HC Salve (Litva), 2. Bemaco ŠŠK SLŠ Prešov, 3. KSI 99 Budapešť Academy. Najlepšou brankárkou turnaja sa stala Veronika Poláková, najlepšími strelkyňami Zuzana Puzderová a Martina Popovcova (všetky Bemaco ŠŠK SLŠ Prešov) – všetky aj v All stars teame turnaja.

Staršie žiačky: 1. Iuventa Michalovce, 2. Bemaco ŠŠK SLŠ Prešov, 3. SDUSHOR No8 Grodno. Najlepšou strelkyňou turnaja sa stala Alena Dvorščáková. Do All stars teamu turnaja sa dostali A. Dvorščáková a Tereza Magdová (obe Bemaco ŠŠK SLŠ Prešov).

Mladšie žiačky: 1. Bemaco ŠŠK SLŠ Prešov, 2. Érd Handball Club, 3. Balmazújvárosi Leány Kézilabda Sportegyesulet. Najlepšou hráčkou turnaja sa stala Diana Mária Vargová. Do All stars teamu turnaja sa dostali D. M. Vargová a Henrieta Lupkovičová (obe Bemaco ŠŠK SLŠ Prešov).

Ján Jacoš

Komentáre

komentárov

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Populárne na webe SSN

Hore