Správy SSN

Seminár pre regionálnych novinárov a študentov žurnalistiky v Bruseli

Informačná kancelária Európskeho parlamentu pripravuje medzi 27-29. marcom seminár pre regionálnych novinárov a študentov žurnalistiky v Bruseli.

Na programe bude návšteva Európskeho parlamentu či Európskej komisie, stretnutie s podpredsedom EK, poslancami, bruselskými novinármi, či návšteva Parlamentária, centra Bruselu- atď (program sa ešte pripravuje). Určite budeme diskutovať o aktuálnych témach EÚ ale aj takých, ktoré sú bližšie regionálnym médiám a ich čitateľom.

Pozvaným novinárom uhradíme cestu, ubytovanie a  v prevažnej miere aj stravu na mieste.
Odchod bude 27. marca podvečer z Bratislavy a prílet 29. marca večer do Bratislavy.

Ak máte záujem sa seminára zúčastniť, pošlite mi prihlášku na túto adresu aj s nasledovnými údajmi:
Meno, redakcia, zaradenie v redakcii, tlf. Číslo , link na web Vášho média a na nejaké Vaše články/ reportáže, číslo OP, dátum narodenia, adresu do redakcie

Podmienka účasti: práca pre konkrétne médium (v prípade voľných novinárov, poprosím o linky na posledné články a názov média, v ktorom vyšli), ovládanie angličtiny podmienkou nie je, diskusie budú výlučne v slovenčine alebo češtine.

V prípade TV, ak budeme mať voľné miesto, môžeme vziať aj kameramana, inak platí, že môže ísť len jeden človek z konkrétneho média (redaktor).

Prihlášky, prosím, posielajte najneskôr do 15. februára 2017 (zoznam musíme skompletizovať skôr kvôli bookingu leteniek).

Soňa MELLAK
Tlačová atašé

  sona.mellak@europarl.europa.eu
  +421 (0) 918 708 590
  +421 (0) 2 5942 9695 (Bratislava)
  +33 (0) 3 881 74880 (Štrasburg)

 

Komentáre

komentárov

Populárne na webe SSN

Hore