Tlačové správy

Vyhlásenie Jána Struka o vzdaní sa kandidatúry na post predsedu KSK

Kandidát na predsedu Košického samosprávneho kraja (KSK) Ján Struk oznamujem mojim voličom, že sa vzdávam kandidatúry na post predsedu KSK v prospech kandidáta Rastislava Trnku vo voľbách konaných 4.11.2017.

Vážení voliči, do volebnej kampane na predsedu KSK som vstúpil s predstavou, že KSK musí zmeniť svoju činnosť v prospech obyvateľov nášho kraja.

Z rozhovorov s voličmi počas predvolebnej kampane vyplynulo, že voliči by boli radšej, ak by sa kandidáti s podobným volebným programom spojili a tak mali väčšiu šancu urobiť aj niečo pre voličov, nielen pre seba. Hlas ľudu – hlas boží.

Po oboznámení sa s volebným programom na miesto predsedu KSK Rastislava Trnku som dospel k záveru, že jeho volebný program na riadenie KSK sa v prevažnej miere zhoduje s mojim volebným programom. Preto som sa rozhodol vzdať sa kandidatúry v jeho prospech.

Po dôkladnom zvážení a na základe vyššie uvedených faktov vám navrhujem, aby ste volili vo voľbách dňa 4.11.2017 kandidáta na post predsedu KSK Rastislava Trnku. Je dobré generačnou výmenou zmeniť náš kraj. Je čas nestrácať čas.

Ján Struk

Komentáre

komentárov

Populárne na webe SSN

Hore