Tlačové správy

Staňte sa súčasťou ôsmeho ročníka Košice Night Run

Noční bežci sa na trať postavia už 6-teho septembra

Centrum Košíc sa už o desať dní premení na veľkú bežeckú dráhu. Dokonalú kulisu budú športovcom opäť vytvárať fanúšikovia popri trati i v cieli.

Košice Night Run má stále miesto na bežeckej mape a nie je obľúbený iba u Východniarov. Každý rok sa na beh hlásia bežci z celého Slovenska i zo zahraničia.  Na trati dlhej desať kilometrov (10K) sa stretnú profesionáli i rekreační bežci už 6. septembra. Na štarte budú opäť i žiaci košických základných škôl, ktorí odbehnú jeden okruh (5K).

Bežecká udalosť, ktorú by ste si nemali nechať ujsť

Súčasťou Košice Night Run 2019 budú hudobné pódiá s dídžejmi, živé kapely, dokonale osvetlená trať i atraktívny program na hlavnom stage. Organizátori nič nenechávajú na náhodu a dôkladne sa pripravujú. Spolu s primátorom mesta Košice Jaroslavom Polačekom absolvovali kontrolný deň trate 21. augusta 2019.

„Prvým cieľom je bezpečnosť, preto si aj s riaditeľom pretekov prechádzame tie miesta, ktoré považujeme za problémové. Čo vieme, odstránime a všetko chceme urobiť tak, aby sa všetci bežci cítili dobre. Sme radi, že toto podujatie má svoju tradíciu a verím, že všetci účastníci odídu opäť s úsmevom,“ uviedol  Polaček pre Košice Online.

Košice Night Run má svoju dlhoročnú tradíciu a nezastupiteľné miesto v sérii obľúbených športových podujatí. „Pripravujeme sa naozaj stopercentne, aby sme opäť potvrdili, že Košice Night Run je najprestížnejší nočný beh na Slovensku,“ uzavrel hlavný organizátor Marek Petráš z Rádia Košice.

Pripomeňme, že okrem jedinečného zážitku či skvelého výkonu si bežci aj v tomto ročníku odnesú medailu v originálnom dizajne – bez ohľadu na výsledok. Tričko, tiež v novom dizajne pre ročník 2019, získa prvých 2000 zaregistrovaných bežcov. Ak ste sa k nim ešte nepridali, poponáhľajte sa, počet bežcov je limitovaný.  Už dnes je prihlásených viac ako tisíc účastníkov behu. Viac informácií nájdete na www.kosicenightrun.sk.

KONTAKT PRE MÉDIÁ

Mgr. Ivana GÁLL BAJEROVÁ

DIO KOŠICE

RÁDIO KOŠICE
Floriánska 17, 040 01 Košice
Telefón: +421 55 729 59 60
E-mail: bajerova@radiokosice.sk

Web: www.kosicenightrun.sk

Komentáre

komentárov

Populárne na webe SSN

Hore