Košice

Prehľad podujatí 39. týždeň – 20.09.2019

Na 39. týždeň neboli cez RO SSN zatiaľ nahlásené žiadne tlačové podujatia.

___________________________________________________________

 INÉ

 PRÍBEH  KAŠTIEĽA  POKRAČUJE

Sobota 21. septembra 2019 o 13.30 hod., Zemplínske múzeum v Michalovciach, Kostolné námestie, Michalovce – slávnostné otvorenie Zemplínskeho múzea v Michalovciach pod názvom Príbeh kaštieľa pokračuje.

Bližšie informácie:  Mgr. Andrea Štefanová, referent pre komunikáciu s verejnosťou Úradu Košického samosprávneho kraja, +421918 800 498

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

STROMY  ŽIVOTA  NA JAZERE

MČ Nad jazerom v spolupráci s Dobrovoľníckym centrom Košíc a ďalšími partnermi pozýva na sadenie Stromu života v sobotu 21. septembra 2019. Práve na Jazere vysadíme prvé stromy, ktoré venoval darca pre každého Košičana. Stretneme sa o 9:00 hodine pred Miestnym úradom na Poludníkovej ulici a spoločne zasadíme stromy, ktoré budú dedičstvom pre naše deti a vnukov.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

PLATIDLÁ  V  KOŠICIACH

Streda 25. septembra 2019 o 16:30 hod. ., Verejná knižnica Jána Bocatia (VKJB) –  regionálne oddelenie, Hlavná 48, Košice –  prednášku Petra Balázsa Peniaze v období Maďarskej republiky rád. V prednáške budú predstavené platidlá, ktoré sa používali na území Košíc v čase po jeho obsadení Maďarskou červenou armádou v júni 1919.

_____________________________________________________________

 OZNAM  RO  SSN

Kancelária RO SSN na Szakkayho ul. č.1 v Košiciach je v septembri 2019 zatvorená kvôli mojej dlhodobej PN. Všetky informácie Vám budem posielať priebežne z domu. (Na PN som predbežne do polovice októbra.)

________________________________________________________________

 Beáta Penxová-Mačingová

RO SSN Košice                     0903 845 120

Komentáre

komentárov

Populárne na webe SSN

Hore