Tlačové správy

Oficiálne stanovisko kandidáta na post predsedu Košického samosprávneho kraja Mgr. Ivana Hriczka k poškodeným billboardom a rasistickým útokom

Ako hrdý občan Slovenskej republiky a východniar som rád, že som sa narodil v tejto nádhernej a pracovitej krajine. Milujem svoju rodinu a som nesmierne vďačný svojim predkom za tú pestrosť mojej genetiky, ktorú mi dali. Nevybral som si cestu byť Židom, Rómom, Maďarom alebo Ukrajincom. Nikdy som nehľadal ľahšie cesty, práve naopak. Som Slovák, Košičan, východniar, 42 ročný podnikateľ, otec rodiny a syn. Bol som vychovaný v úcte k starším a pokore. Naša práca a snaha o lepší kraj, ku ktorej pozývame všetkých obyvateľov kraja, je asi bôľom pre ostatných, možno aj protikandidátov, ktorí sa našej poctivej práce obávajú a vždy kalkulujú. My, obyvatelia Košického kraja už nemáme ako a kde kalkulovať. Potrebujeme okamžité riešenia pomoci, vytváranie stratégii a následných akčných plánov, ktoré budú finančne kryté, aby sme náš domov posunuli spoločne vpred.

Moje volebné priority: Rodina, mladí v kraji, seniori, prepájanie regiónov a prezentácia KSK vo svete.

Do týchto volieb idem s plným nasadením a odhodlaním pomôcť svojmu domovu a zlepšiť celkový stav žitia všetkých obyvateľov Košického kraja.

Priatelia, útok na moju osobu a vypichnutie mojej hodnotnej genetiky, ktorá je pevnou a hrdou súčasťou nášho kraja, vždy bola a bude, predstavuje cielené pošpiňovanie mojej osoby.

Sme svedkami zákernej anti-kampane a nezmyselnému ponižovaniu a osočovaniu, ktoré nemá v 21. storočí miesto.

Môj tím, moji priatelia a podporovatelia to, čo sa napísalo pod môj billboard svedčí len o jednom. Vzbudzujeme rešpekt!

Slovensko je moderná a vyspelá krajina, ktorá potrebuje nastaviť aj kultúru v politike. Naši obyvatelia si nezaslúžia byť spájaní s primitívnosťou a hlúposťou, ktorá je podčiarknutá rasizmom, nakoľko ako národ potrebujeme pracovitých, národne cítiacich politikov, ktorí budú pomáhať a brániť práva Slovenského ľudu.

Útok na svoju osobu vnímam ako zbytočný, ešte viac sa s mojim tímom budem snažiť nesklamať svojich voličov a priateľov.

Žiadna forma a snaha o diskrimináciu mojej osoby ma neodradí od toho, aby som vo svojej práci pokračoval.

Spoločne pre kraj.

Mgr. Ivan Hriczko, kandidát na predsedu Košického samosprávneho kraja

sim@ivanhriczko.sk
+421 915 992 461
 

Komentáre

komentárov

Populárne na webe SSN

Hore