Tlačové správy

Rádio Košice odmeňuje najvernejších

Regionálna jednotka má dôvod na oslavu. Presne 7. júla 2017 uplynie 10 rokov od štartu a spustenia Rádia Košice na Slovensku. Fenomén, aký pred 10 rokmi na východe vznikol svoju silnú pozíciu upevňuje neustále sa rozširujúcou základňou poslucháčov. Tých najvernejších aktuálne odmeňuje.

Počas najbližších týždňov čaká fanúšikov Rádia Košice príjemné prekvapenie. Moderátorská dvojica Kiwa a Johny poslucháčov odmeňuje, a to sumou 100€. Až desiatim poslucháčom telefonicky poďakujú a spoločne si zaspomínajú na začiatky Rádia Košice. Tie si výhercovia dobre pamätajú, keďže TOP 10 najvernejších (hlavne) vodičov počúva Rádio Košice od úplného začiatku, alebo sa pripojili v začiatkoch. Hovoria o tom zápisy a záznamy rádia, odkiaľ vychádzajú aj moderátori pri žrebovaní a odmeňovaní. Rádio Košice si od úplného začiatku budovalo publikum aj vďakou za dopravné postrehy, a tak získavalo prehľad aj o svojich poslucháčoch.

Prvou odmenenou sa 3. februára stala Michaela z Košíc: „Je to obrovské prekvapenie, je pravdou, že Vás počúvam od úplného začiatku, ani som si neuvedomila, že je to už 10 rokov. Rozhodne ste sa mi ešte neprejedli, vyhovujú mi hlavne dopravné informácie, všetko z Košíc a východu, nezaujíma ma, čo sa deje na cestách viac ako 400km od Košíc, teším sa aj z novej popradskej frekvencie, keďže som pôvodom odtiaľ.“

Východniari považujú Rádio Košice za najvernejšieho spoločníka, moderátori ich v telefonáte konfrontujú aj priamou otázkou, či im Rádio Košice vyhovuje aj po rokoch, či im nechýba zmena. „Ja by som nemenila nič, aj moderátori sú super, hudba sa mi páči a čo nehráte, si dám na želanie v piatok popoludní,“ uviedla šťastná víťazka Michaela.

Uplynulý piatok sa pridal aj Ľubo, rovnako z Košíc, ktorý telefonát absolútne nečakal: „ …tak toto je obrovské prekvapenie, ďakujem veľmi pekne. O to viac som šokovaný, že v poslednej dobe som pre zmenu zamestnania nevolal až tak často, ale počúvam Vás nonstop. Dá sa povedať, že ste v aute taký môj automat, aj keď automat nemám (smiech).“

Rok 2017 bude výnimočný. Najpočúvanejšie  regionálne rádio na Slovensku oslávi okrúhle výročie veľkolepo, a s tým budú spojené aj rôzne podujatia, ktoré pripravuje počas celého roka. Január odštartovalo Rádio Košice originálnym darčekom pre poslucháčov – frekvenciou v Poprade (91,7 MHz).

Fanúšikovia metropolitnej jednotky sa môžu tradične  tešiť aj na  športové podujatia ako beh po dráhe letiska – Košice Runway Run 2017, nočný beh centrom mesta – Košice Night Run 2017. V roku 2016 pridalo Rádio Košice k zvuku aj obraz, rozšírilo sa o www.tvkosice.sk – Televízia Vašimi očami, čo sa ukazuje ako ďalší úspešný projekt.

KONTAKT PRE MÉDIÁ

Mgr. Ivana Bajerová

RÁDIO KOŠICE

Floriánska 17, 040 01 Košice

Telefón: +421 55 729 59 60

E-mail: bajerova@radiokosice.sk
Web: www.radiokosice.sk

 

 

 

 

 

Komentáre

komentárov

Populárne na webe SSN

Hore