Tlačové správy

Braňuškov zábavný svet

Žubrienky inštalatérky a iní rozprávkoví kamaráti

Gemerská knižnica Pavla Dobšinského v Rožňave, kultúrne zariadenie Košického samosprávneho kraja pripravila pre milovníkov dobrých kníh v rámci projektu Tajomstvá v literatúre stretnutie so slovenským spisovateľom, spevákom a hudobníkom Branislavom Jobusom, ktoré sa uskutoční vo štvrtok 29. júna 2017 v dopoludňajších hodinách v priestoroch knižnice a v popoludňajších hodinách na Námestí baníkov. Podujatie z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia www.fpu.sk, ktorý je hlavným partnerom projektu.

 „Čo sa dialo v knihe Ja nič, ja muzikant, kto je Plajko, prečo sú rozprávky Láskavé rozprávky, alebo čo sa skrýva v knihe Zázračné rozprávky, kto dostal ponuku voziť sa v kamióne v knihe Ako Muflón Ancijáš cestoval na západ alebo čo sa dialo v autorovej najnovšej knihe, ktorá svetlo sveta uzrela len v týchto dňoch pod názvom Žubrienky inštalatérky sa môžu milovníci dobrých kníh dozvedieť na stretnutí s autorom Branislavom Jobusom v Rožňave na záver školského roka štvrtok 29.6.2017 na dvoch miestach v dvoch rôznych časoch“ prezradila pracovníčka knižnice. „Našou snahou je priblížiť súčasnú slovenskú tvorbu a zvýšiť kredit knižnice v očiach širokej verejnosti. Taktiež nám ide o to, aby deti i dospelí získali pozitívny vzťah ku knihe a „nebáli“ sa ju vziať do ruky len preto, lebo počuli, že sa to dnes „nenosí““, dodala pracovníčka knižnice Darina Nogeová.

Prijmite pozvanie na stretnutie s autorom rozprávkových kníh Branislavom Jobusom vo štvrtok 29. júna 2017 s časom o 10:00 hod. do priestorov knižnice a o 13:00 hod. na Námestie baníkov. Podujatie je realizované v rámci projektu Tajomstvá v  literatúre, ktoré z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia www.fpu.sk, ktorý je aj hlavným partnerom projektu.

Tatiana Bachňáková, Gemerská knižnica Pavla Dobšinského v Rožňave

Kontakt : www.kniznica-rv.sk      E-mail : kniznica@kniznica-rv.sk

Adresa : Lipová 3, 048 01 Rožňava

Tel. : 058/ 788 09 11, 788 09 17

 

Komentáre

komentárov

Populárne na webe SSN

Hore