Aktuality

Druhé kolo prijímacích pohovorov na Akadémiu médií bude v septembri

Profíci vyrastajú medzi profíkmi. Ak si nechcete platiť len diplom, ale túžite mať kvalitné vzdelanie, ktoré vám pomôže v budúcom uplatnení, využite možnosť prihlásiť sa na Akadémiu médií aj v jesennom termíne. Svojim študentom sa venujeme individuálne a preto máme, na rozdiel od mnohých iných vysokých škôl, počet prijatých uchádzačov limitovaný (maximálne 30      v jednom študijnom programe).

Ak uvažujete o tom, kde sú vzhľadom na počty už prijatých uchádzačov vaše šance najvyššie, tak je to určite manažment médií. Je to úplne nový študijný program, ktorý nemá ani jedna zo slovenských vysokých škôl. Akreditáciu sme získali len v marci 2012 a študenti sú pri prihlasovaní opatrnejší. Humanitné vzdelanie kombinované s manažmentom a financiami ako keby nelákalo, ale v skutočnosti má obrovský potenciál. O študijné programy mediálna a marketingová komunikácia je zatiaľ väčší záujem, lebo aj poznanie týchto programov je väčšie.

Takže ak chcete, aby vás učili výborní teoretici, rovnako excelentní novinári z praxe, ak chcete tvoriť vlastnú internetovú televíziu, webnoviny, robiť reklamné a marketingové kampane pre konkrétnych klientov, tak využite možnosť a prihláste sa do 7. septembra 2012. Podrobnejšie informácie nádete na www.akademiamedii.sk

Komentáre

komentárov

1 Comment

1 Comment

  1. Prax a odbornosť pedagógov lákajú

    10. júla 2012 at 14:24

    Slogan Akadémie médií „Profíci vyrastajú medzi profíkmi“ začína mať zaujímavé naplnenie. Ozývajú sa študenti Katedry žurnalistiky FiF UK v Bratislave, ktorým prestáva vyhovovať rigidne teoretický charakter štúdia s množstvom pedagógov, ktorí v médiách nemajú nijakú reálnu prax! Uvidíme, kam tento vývoj povedie… :-)

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Populárne na webe SSN

Hore