Prešov

Skvelá kapustnica v Prešove

Prešov. Výbor regionálnej organizácie Slovenského syndikátu novinárov v Prešove opäť pripravil tradičné a obľúbené podujatie – Novinárska kapustnica. O hladné žalúdky sa parádne postarala Súkromná stredná odborná škola Mladosť Pod Kalváriou, príjemnú atmosféru umocnili aj vystúpenia prešovských mažoretiek Labi pod vedením Evy Labudovej.

Záujem stretnúť sa a družne si podebatovať v predvečer najkrajšieho sviatku v roku prejavilo vyše sedemdesiat aktívnych žurnalistov i seniorov. Opäť nechýbal ani najstarší aktívny prešovský novinár vyše osemdesiatšesťročný Juraj Dacko.
Predseda RO SSN v Prešove v krátkom príhovore zhodnotil činnosť organizácie v roku 2017. Vydarili sa Novinárske kolky, stretnutie s jubilantmi, vernisáž výstavy fotografií novinárov Paparazzi v Bardejove, súťaž stredoškolských časopisov Prešovského kraja s výdatnou podporou Prešovského samosprávneho kraja a už spomenutá kapustnica novinárskej obce. Náš člen, dlhoročný fotoreportér a predseda kontrolno-revíznej komisie RO SSN Viktor Zamborský bol ocenený diplomom Klubu fair play Slovenského olympijského výboru. Grejták však podčiarkol aj to, že na niektorých podujatiach (napríklad Novinárska strela) by sa žiadala väčšia účasť novinárov, lebo príprava každej akcie vyžaduje veľa síl a energie.
Všetci, ktorí sa pričinili o vydarené predvianočné stretnutie novinárov a bohatú tombolu (bola v nej okolo stovka cien), si zaslúžia poďakovanie.

Ján Jacoš, RO SSN Prešov

Komentáre

komentárov

Populárne na webe SSN

Hore