Tlačové správy

SaS: Ponúkame riešenia aj pre východné Slovensko

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) ponúka riešenia a skúsených ľudí pre východné Slovensko, aby sa tu oplatilo pracovať, podnikať a žiť.

„Na východe sme často, máme tu fungujúce regionálne štruktúry a hlavne ľudí, ktorí sa tu narodili a presne vedia, kde občanov z tejto časti Slovenska tlačí topánka a ako veľmi im naše reformy pomôžu. O tom, že východné Slovensko má v SaS svoje riadne zastúpenie, nemôže svedčiť nič viac, ako fakt, že jedným z mojich podpredsedov je Karol Galek s trvalým bydliskom v meste Svit, uviedol predseda SaS Richard Sulík.

„Patrím k tým zopár ľuďom, ktorí sa presťahovali z Bratislavy na východ. Nedoviedli ma sem len rodinné dôvody, do Svitu som sa zamiloval. Vo svojom profesnom živote sa zaoberám energetikou a cenami energií pre občanov Slovenska. Elektrina, plyn či voda môžu byť lacné všade, stačilo by, keby to vláda chcela,“ tvrdí podpredseda SaS a tímlíder strany pre energetiku Karol Galek.

Okres Rožňava vo farbách SaS reprezentuje Sylvia Jánosdeák, ktorá veľmi dobre pozná prekážky v podnikaní.„Ako prevádzkovateľke malej firmy, v ktorej sú zamestnaní živitelia rodín, mi osobne záleží na tom, aby sa slovenská ekonomika konečne rozbehla. Ničia nás vysoké dane a odvody. SaS ako jediná chce naozaj toto zmeniť, aby zostalo ľuďom na konci mesiaca v peňaženke viac peňazí,“ vysvetlila svoje dôvody kandidovať Sylvia Jánosdeák.

Ďalšími kandidátmi strany SaS do volieb 2020 sú Ján Luterán, právnik z Prešova, Peter Čech, odborník na integrované systémy riadenia, či elitný vyšetrovateľ NAKA Pavol Milan. Prioritou pre SaS je však aj kvalitné vzdelávanie a sociálne služby šité na mieru ľuďom s postihnutím, ktoré chce presadiť Ľuboš Sopoliga. „S kolegami sa nám podarilo vytvoriť neštátne pilotné malokapacitné špecializované zariadenie pre 8 hlucho-slepých a viacnásobne postihnutých dospelých ľudí, ktoré prevádzkujeme už dvanásty rok. Práve takéto malokapacitné zariadenia so službami šitými na mieru ľuďom s postihnutím je jedna z najväčších výziev, ktoré čakajú Slovensko,“ doplnil Ľuboš Sopoliga.

Strana SaS má svoje zastúpenie aj na Zemplíne v osobe IT odborníka Radovana Géciho. „Skvelým príkladom, aby bolo Slovensko nielen krajinou, v ktorej sa oplatí žiť, ale aj takou, do akej sa oplatilo vrátiť, je aj Juraj Jevin. Ten je starostom v Pustom Čemernom, malej obci za Michalovcami, kde sa nestarostuje len rečami, ale aj vlastnými rukami,“ uzavrel Richard Sulík.

Komentáre

komentárov

Populárne na webe SSN

Hore