Tlačové správy

Na post starostu najväčšej mestskej časti v Košiciach kandiduje podnikateľ Dušan Drotár

Dnes ( piatok 26. 08. 2022) ohlásil svoju kandidatúru na funkciu starostu Mestskej časti Košice-Západ Dušan DROTÁR. Súkromný podnikateľ bude kandidovať’ v nadchádzajúcich voľbách s podporou politických strán: ŠANCA, SPOLU, DS, ODS.

Tri funkčné obdobia po sebe pôsobil ako poslanec Mestskej časti Košice-Západ. Zastával rôzne funkcie člena komisií, predsedu komisií a člena miestnej rady v Mestskej časti Košice-Západ. Po zvážení všetkých PRE a PROTI chce zužitkovať’ nadobudnuté skúsenosti a uspieť’ vo voľbách na starostu v najväčšej mestskej časti v Košiciach.

V kampani sa bude opierať o tím, ktorý si vybudoval z kandidátov na poslancov, členov politických strán a osobností z verejného života. Medzi svoje priority radí: životné prostredie, ekológiu, rodinu, seniorov, mládež, bývanie, budovanie nových modrých plôch, osadzovanie vodných prvkov, lebo nezabúda ani na problematiku týchto dní- sucho, stratu vody a zvyšovanie teplôt.

Starostovskej funkcii chce prinavrátiť dôstojnosť, vážnosť’ a zodpovedajúci spoločenský status. V kampani je zástancom férovej súťaže a transparentnosti. Do svojho tímu pribral ľudí, ktorí zdierajú rovnaké demokratické princípy. Všetky svoje príjmy a výdaje bude zverejňovať’ na transparentnom účte.

Chce posunúť’ Terasu vpred a nastavuje pomocnú ruku každému, kto sa chce pridať do jeho tímu.

Kontakt:

Dušan Drotár  0905 326 648

Komentáre

komentárov

Populárne na webe SSN

Hore