Tlačové správy

KÁVA ● ČAJ ● ČOKOLÁDA „TRADIČNE – NETRADIČNE“

Gurmáni či bežní konzumenti, fanúšikovia kávy, čaju a čokolády, ale aj tí, pre ktorých sú uvedené pochutiny prácou a dennodenným chlebíkom, nenechajte si ujsť jedinečnú príležitosť vychutnať si čerstvo praženú kávu, pravú čokoládu a exotické čaje na jednom mieste – na výstave KÁVA ● ČAJ ● ČOKOLÁDA „TRADIČNE – NETRADIČNE“, ktorá sa uskutoční  v dňoch 21. a 22. marca 2015 v priestoroch hotela DoubleTree by Hilton v Košiciach.

Príďte si vychutnať pravú kaviarenskú atmosféru, spoznať známych i menej známych výrobcov a distribútorov KÁVY, ČAJU, ČOKOLÁDY či súvisiacich produktov, vypočuť si zaujímavé prednášky alebo podporiť súťažiacich v LATTE ART.

Počas nadchádzajúceho víkendu 21.a 22.3.2015 môžete na jednom mieste vidieť, ochutnať a zakúpiť kávy, čaje a čokolády, ktoré v bežnej sieti obchodov nenájdete.

Espresso, latte, cappuccino, alternatívne spôsoby prípravy kávy, horúca i tabuľková čokoláda, čajové variácie, ale aj súvisiaci sortiment … to je výstava KÁVA●ČAJ●ČOKOLÁDA. Nenechajte si ujsť túto príležitosť a zažite zaujímavý víkend plný chutí a vôní.

KCC_FB_headphoto2015

Ďalšie informácie priebežne dopĺňame na stránke www.KavaCajCokolada.sk

  •  Termín a čas výstavy: 21.-22.3.2015 (sobota – nedeľa) od 10:00 do 18:00 hod.
  • Miesto: konferenčné priestory hotela DoubleTree by Hilton, Hlavná 1, 040 01 Košice

Ceny vstupeniek:

  • 3,00 €
  • 2,50 € zľavnené vstupné – študenti, dôchodcovia, ZŤP
  • 5,00 € rodiny s deťmi

Súčasťou vstupenky je výstavný katalóg s informáciami o káve, čaji, čokoláde, spolu so zľavovými kupónmi a zlosovateľným kupónom do súťaže o atraktívne ceny.

Kontakt pre médiá:

Komentáre

komentárov

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Populárne na webe SSN

Hore