Tlačové správy

Pätnásť rokov festivalu Mlyn

Leto je vždy naplnené kultúrnymi podujatiami, športovými akciami a hudobnými festivalmi.

Každý organizátor sa snaží získať pre svoje podujatie tých najlepších účinkujúcich, ponúknuť kvalitný program a prilákať čo najviac vďačných divákov.

Nie každému sa to podarí – rozhoduje tradícia, dobrá povesť a kvalitné organizačné zabezpečenie. Tieto atribúty jednoznačne Festival Mlyn spĺňa a preto dohodu na vystúpenia v uplynulých ročníkoch na pódiu v areáli Kamenný mlyn podpísali také hviezdy ako Miroslav Žbirka, Zuzana Smatanová, Katka Knechtová, Marie Rottrová, Hana Zagorová, No Name, OLYMPIC, Vidiek, David Koller, Honza NEDVĚD, Franta NEDVĚD, Peter NAGY, WALDEMAR MATUŠKA, Martin Chodúr, Petra Černocká, JANA KIRSCHNER a ďalšie populárne osobnosti.

V tomto ročníku v dňoch 22. – 23. júna privítame FRAGILE pod vedením Braňa Kostku, Pavla HAMMELA, VIDIEK, AC+ Bukasový Masív, Stressed Hedghog, Strempek Band, bluesovú kráľovnú Zuzku Suchánkovú, Jazzemice a dalšie hudobné zoskupenia.

Všetkých účastníkov tohto prestížneho festivalu poteší aj množstvo sprievodných aktivít pre deti aj dospelých.

Súťaž v Beach volejbale je sprievodným podujatím pre nadšencov tohto športu a o ich pohodu sa starajú aj hasiči občasnou studenou sprchou.

Deti sa každý rok tešia na úspešný Baluland so štvorkolkami, modelovaním, súťažami, Agility show, nafukovacie hrady a ďalsie aktivity pod vedením skúsených a obľúbených táborových vedúcich.

Pre študentov spevu je pripravený II. Ročník festivalovej SuperProfiStar spojenej s hlasovaním divákov – prvý ročník sa stretol s nad očakávanie organizátorov veľkým záujmom divákov. Denný program je sprevádzaný pozvanými kapelami dotvárajúcimi atmosféru príjemného areálu uprostred borovicového lesa.

Záštitu nad podujatím opäť prevzal predseda Bratislavského samosprávneho kraja Pavol Freššo, ktorý podujatie podporí osobnou účasťou.

Program je zárukou dobrej zábavy a príjemného zážitku – je to príležitosť stráviť s rodinou a priateľmi nádherné festivalové dni uprostred prírody v priateľskom prostredí s programom pre všetky generácie.

Komentáre

komentárov

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Populárne na webe SSN

Hore