Tlačové správy

Pozvanie na 8. zjazd ÚNSS prijal prezident Slovenskej republiky Andrej Kiska

V dňoch 3. – 5. novembra sa v Hoteli SATEL v Poprade uskutoční 8. zjazd Únie nevidiacich a slabozrakých Slovenska. Ide o významné podujatie, na ktorom sa každé 4 roky hodnotí uplynulé obdobie činnosti našej organizácie, stanovuje sa stratégia ÚNSS na najbližšie 4 roky a na toto obdobie sa volia aj orgány ako Ústredná rada a Ústredná kontrolná komisia. Pozvanie na 8. zjazd ÚNSS prijal aj prezident Slovenskej republiky Andrej Kiska, ktorý nás svojou prítomnosťou poctí v piatok, 4. novembra, od 15:00 do 16:00. Oboznámi sa s činnosťou ÚNSS, s víziami jej pôsobenia a zúčastní sa na odovzdávaní čestných uznaní osobnostiam, ktoré našu organizáciu dlhoročne nezištne podporujú a prispievajú k propagácii schopností ľudí so zrakovým postihnutím.

O svojom záujme zúčastniť sa na zjazde počas návštevy p. prezidenta nás, prosím, informujte do stredy, 2. novembra 2016 do 14:00 hod.

Únia nevidiacich a slabozrakých Slovenska je občianske združenie, ktorého členmi sú nevidiaci a slabozrakí ľudia, ich priaznivci, priatelia a rodičia. V súčasnosti má viac ako 4 000 členov združených v 65 základných organizáciách. Svoje služby, poradenstvo a aktivity poskytuje ľuďom so zrakovým postihnutím v každom kraji Slovenska bezplatne. Únia nevidiacich a slabozrakých Slovenska vznikla v roku 1990.

Kontakt:

Dušana Blašková

Tel.: 02/69 20 34 38, 0911 469 653

e-mail: dusana.blaskova@unss.sk

www.unss.sk

Komentáre

komentárov

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Populárne na webe SSN

Hore