Tlačové správy

Študenti UPJŠ v Košiciach vyhrali Majstrovstvá vysokých škôl v stolnom futbale

Dňa 12.11.2016 sa v Bratislave odohrali Majstrovstvá vysokých škôl v stolnom futbale, na ktorých sa zúčastnili tímy z 5 univerzít. Univerzity Komenského v Bratislave, Prešovskej univerzity v Prešove,  Ekonomickej univerzity v Bratislave,  Slovenskej technickej univerzity v Bratislave a Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach.

„Súťaž tímov vyhrala Univerzita Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach bez straty jediného bodu. Kapitánom tímu bol Martin Grobár z Filozofickej fakulty UPJŠ v Košiciach, ktorý zbieral body pre tím aj v samostatnej disciplíne jednotlivcov. Ďalej nasledovalo duo Marián Harbuľák z Prírodovedeckej fakulty UPJŠ v Košiciach a Branislav Bujňák z Lekárskej fakulty UPJŠ v Košiciach, ktorí hrali disciplínu dvojíc. Tím uzatvárala dvojica v disciplíne mixy, Patrik Furik z Filozofickej fakulty UPJŠ v Košiciach a Dominika Osvaldová z Lekárskej fakulty UPJŠ v Košiciach,“ uviedol Patrik Furik z Filozofickej fakulty UPJŠ v Košiciach

Na druhom mieste sa umiestnila Univerzita Komenského, na treťom Prešovská univerzita, ďalšie miesto obsadila Ekonomická univerzita a na poslednom piatom mieste skončila Slovenská technická univerzita.

 „Následne sa odohrala disciplína dvojíc, ktorej sa zúčastnil Branislav Bujňák spolu s našim kapitánom Martinom Grobárom, ktorí sa prebojovali  do finále bez ťažkostí, avšak vo finále narazili na Prešovskú univerzitu, kde prehrali v tiebreaku o dve lopty. Avšak vydobyli pre reprezentáciu UPJŠ vzácnu striebornú medailu. Ako posledná sa hrala disciplína, v ktorej si zmerali sily ženy v súťaži jednotlivcov. Bez straty jediného bodu tu dominovala reprezentantka z Lekárskej fakulty UPJŠ v Košiciach Dominika Osvaldová, ktorá si  odniesla najcennejší kov a umiestnila sa na prvom mieste,“ zhodnotil turnaj Patrik Furik.

Poznámka:

Tlačovú správu nájdete archivovanú na www.upjs.sk v časti Vzťahy s verejnosťou http://www.upjs.sk/verejnost-media/.
Mgr. Mária Hrehová, PhD., tlačový referent a hovorca UPJŠ v Košiciach

Komentáre

komentárov

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Populárne na webe SSN

Hore