Tlačové správy

WIZZ AIR KOŠICE RUNWAY RUN 2017

Bežci sa po roku vrátia na košický runway

Metropola východu opäť otvára brány košického letiska, aby si bežci aj po roku užili netradičnú trať pristávacej a vzletovej dráhy. Z prvenstva, aké prislúcha Košiciam, sa tak pomaly stáva tradícia. Športoví nadšenci sa dostanú na miesta, ktoré  možno bežne obdivovať iba spoza okna lietadla.

Rok 2017 bude výnimočný. Rádio Košice, najpočúvanejšie regionálne rádio na Slovensku oslavuje 10 rokov,  s tým budú spojené aj rôzne podujatia, ktoré pripravuje počas celého roka. Medzi ne možno zaradiť aj podujatie WIZZ AIR KOŠICE RUNWAY RUN 2017.

Na runway Letiska Košice sa bežci postavia 29. apríla 2017 večer. Wizz Air Košice Runway Run je dokonalou kombináciou športu, zábavy a jedinečnej trasy. Minulý rok si beh premiérovo užilo takmer 1400 športovcov, dĺžku trate si aj teraz môžu fanúšikovia behu vybrať  pri registrácii. Na výber majú 5 alebo 10km.  Beh opäť okorení hudba, efektné fixné aj mobilné osvetlenie dráhy vrátane laserovej šou. V roku 2017 sa nemení ani štartovné, jeho výška záleží od dátumu pripísania platby (15,-€, 17,-€, 20,-€). Kategória do 15 rokov má nemenný poplatok 10,-€. Počet bežcov je aj v druhom ročníku limitovaný, preto sa zaregistrujte čím skôr. Viac informácií nájdete na www.runwayrun.sk.

Hlavným organizátorom podujatia je RÁDIO KOŠICE, generálnym partnerom sa stal WIZZ AIR.COM, spoluorganizátorom podujatia je Košice International Airport.

 

KONTAKT PRE MÉDIÁ

RÁDIO KOŠICE

RÁDIO KOŠICE

Floriánska 17, 040 01 Košice

Telefón: +421 55 729 59 60

E-mail: info@runwayrun.sk
Web: www.runwayrun.sk

 

 

 

 

Komentáre

komentárov

Populárne na webe SSN

Hore