Tlačové správy

WIZZ AIR KOŠICE RUNWAY RUN 2017

Bežecké tričká i medaily v novom dizajne  

Osvetlená  trať pristávacej a vzletovej dráhy košického letiska sa pripravuje na stovky bežcov. WIZZ AIR KOŠICE RUNWAY RUN 2017 odštartuje bežeckú sezónu vo veľkom štýle. 29. apríl 2017 bude patriť športu, hudbe a verme, že i novým rekordom. Bežci sa predstavia v nových tričkách, organizátori chystajú aj ďalšie prekvapenia.

 Košice sú prvým mestom na Slovensku, kde dostali bežci priestor zabehať si priamo na dráhe letiska. Po minuloročnej premiére sa ich na štart postavia stovky, v novej edície tričiek, ktorých vizuál si môžete pozrieť aj na www.runwayrun.sk

Ocenení opäť všetci

Novým dizajnom nedýcha iba technické tričko na behanie, ktoré pri registrácii získavate automaticky, ale aj medaila – pre rok 2017 bude v novom šate. Po dobehnutí do cieľa ju získa každý jeden bežec, bez ohľadu na čas a výsledkovú listinu.

Na runway Letiska Košice sa minulý rok premiérovo postavilo 1400 športovcov, výber dĺžky trate si aj teraz môžete zvoliť už pri registrácii – 5/10 km.  V roku 2017 ostáva štartovné bez zmeny, jeho výška záleží od dátumu pripísania platby (15,-€, 17,-€, 20,-€). Kategória do 15 rokov má zvýhodnený poplatok 10,-€, bez ohľadu na čas registrácie. Ak sa chcete pridať k milovníkom športu aj vy, poponáhľajte sa nielen do cieľa, ale aj s registráciou – počet bežcov je limitovaný.

Hlavným organizátorom podujatia je RÁDIO KOŠICE, generálnym partnerom sa stal WIZZ AIR.COM, spoluorganizátorom podujatia je Košice International Airport.

KONTAKT PRE MÉDIÁ

RÁDIO KOŠICE

RÁDIO KOŠICE

Floriánska 17, 040 01 Košice

Telefón: +421 55 729 59 60

E-mail: info@runwayrun.sk
Web: www.runwayrun.sk

 

 

 

 

Komentáre

komentárov

Populárne na webe SSN

Hore