Tlačové správy

Presne o mesiac si užijeme veľkolepý KOŠICKÝ NOČNÝ BEH

Bežci sa predstavia v originálnych tričkách a medailách

Východniari odštartujú september vo veľkom štýle a športovom duchu. Stovky bežcov sa postavia na štart v centre Košíc, aby si užili ďalší ročník obľúbeného bežeckého podujatia.

Košice Night Run 1. septembra 2017 napíše už šiestu kapitolu a do mesta vdýchne športovo zábavného ducha. Na trati dlhej desať kilometrov sa stretnú milovníci športu, rekreační bežci i tí, ktorí si z roka na rok sledujú a zlepšujú svoje časy. Dokonalá bodka za letnými prázdninami sa chystá aj pre deti a žiakov základných škôl, ktoré odbehnú jeden okruh (5 K).

Tričká a medaily v novom dizajne

Bežci sa aj tento rok môžu tešiť na hudobné pódiá, ktoré ich budú sprevádzať popri trati, atraktívny program pre povzbudzujúcich nebude chýbať ani pri štarte – Dolnej bráne.

Každý zaregistrovaný bežec bez ohľadu na výsledný čas získa už tradične medailu Košice Night Run, opäť s logom a ročníkom podujatia. Medailu, tiež v novom dizajne, získa prvých 2000 zaregistrovaných bežcov. Ak ste sa k nim ešte nepridali, poponáhľajte sa, počet bežcov je limitovaný. Viac informácií nájdete na www.kosicenightrun.sk.

KONTAKT PRE MÉDIÁ

Mgr. Ivana BAJEROVÁ

DIO KOŠICE

RÁDIO KOŠICE

Floriánska 17, 040 01 Košice

Telefón: +421 55 729 59 60

E-mail: bajerova@radiokosice.sk

Web: www.kosicenightrun.sk

Komentáre

komentárov

Populárne na webe SSN

Hore