Tlačové správy

Univerzita Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach otvára pre zamestnávateľov kariérny klub Career Club UPJŠ

Univerzita Pavla Jozefa Šafárika otvára jedinečný klub pre zamestnávateľov, ktorí majú záujem sprostredkovať kvalitné pracovné skúsenosti a príležitosti jej študentom a absolventom. Career Club UPJŠ je iniciatívou univerzity a jej Univerzitného poradenského centra UNIPOC, ktoré už teraz poskytuje študentom odborné rady pri uchádzaní sa o zamestnanie a atraktívne kurzy rozvoja kompetencií.

Naším cieľom je vytvoriť pre študentov a absolventov Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach platformu, v ktorej by našli informácie a najmä kvalitné príležitosti pre svoj kariérny rozvoj. Zároveň by sme chceli zamestnávateľom uľahčiť prístup k študentom a absolventom kvalitnej univerzity. Za týmto účelom sme sa rozhodli vytvoriť Career Club UPJŠ.

Cieľom vytvorenia tohto klubu je dlhodobá spolupráca univerzity a zamestnávateľov na zlepšovaní pripravenosti študentov pre pracovný trh a zároveň na vytváraní príležitostí na uplatnenie ich potenciálu na ňom. Ideálnym výsledkom tejto spolupráce by mal byť kvalitný študent a absolvent na kvalitnom a schopnostiam zodpovedajúcom pracovnom mieste. Medzi výhody členstva v klube patrí možnosť sprostredkovať pracovné ponuky našim študentom prostredníctvom Akademického informačného systému, možnosť realizovať workshopy, prednášky či dokonca pracovné pohovory na pôde našej univerzity a mnoho iných.

Univerzita Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach sa teší na spoluprácu s kvalitnými zamestnávateľmi z rôznych oblastí pracovného trhu.

V prípade záujmu o podrobnejšie informácie kontaktujte:

Mgr. Veronika Zibrinyiová, PhD.

riaditeľka UNIPOC

Kontakt: 0905 487 134

Poznámka: Tlačovú správu nájdete archivovanú na www.upjs.sk v časti Vzťahy s verejnosťou https://www.upjs.sk/verejnost-media/vztahy-s-verejnostou/tlacove-spravy/rok-2017/ .

Mgr. Mária Hrehová, PhD., tlačový referent a hovorca UPJŠ v Košiciach

Komentáre

komentárov

Populárne na webe SSN

Hore