Tlačové správy

Košice – juh, detská železnička, či Ťahanovce už čakajú len na vás, alebo keď gúľate pred sebou bruško, tak čakáme my na vás

Dobrovoľnícke centrum Košického kraja  každú stredu rozdáva budúcim mamičkám veci pre novorodencov. Potrebujete si teda aj vy pomôcť desiatkou drobných vecí vo veľkosti 56 – 62? Každú stredu si môžu prísť dve mamičky od 9.00 do 9.30 do nových priestorov Dobrovoľníckeho centra Košického kraja na Nám. Maratóna mieru 1 (v budove KSK) po svoju nádielku pre budúceho drobčeka. Stačí sa vopred nahlásiť na dckk@dckk.sk, aby sme s vami mohli rátať. A čo za to? Ideálne pár pet vrchnáčikov, alebo jedno balenie ryže či cestovín, alebo aspoň úsmev.

Taktiež každú stredu v rovnakom čase k nám môžu doniesť ľudia to, čo v domácnosti nepotrebujú, alebo oblečenie a my to posunieme tým, ktorí to potrebujú. A ak patríte k tým šťastlivcom, ktorí nič nepotrebujete a viete darovať svoj čas, príďte na jednu z najbližších akcií pomôcť:

4.4. vo štvrtok od 8.00 do 17.00 sa môžete kedykoľvek aspoň na chvíľu zastaviť v mestskej časti Košice juh a pomôcť vyčistiť oddychovú zónu Lomonosovova – Turgenevova  ulica. Stačí si doniesť dobrú náladu, chuť trochu v jarnom počasí pomôcť a o všetko ostatné bude postarané.

5.4. v piatok sa dá počas doobedňajších hodín pomôcť aj pri detskej železničke. Jarné úpravy sú nevyhnutné na to, aby už čoskoro mohla začať sezóna a prepravilo sa množstvo spokojných rodín.

6.4. v sobotu môžete celá rodinka prísť pomôcť na Sídlisko Ťahanovce. Stretávame sa o 9.00 na Čínskej 33 a bude sa pomáhať pripravovať sídlisko na to, že prichádza sezóna, v ktorej sme viac dnu ako von, tak aby sme boli spokojní, v akom prostredí čas trávime. Všetko je opäť zabezpečené, taktiež sa budete môcť osviežiť, pán starosta všetkých, ktorí priložia ruku k dielu pozýva na kofoluJ

Mgr. Mirka Langerová, PhD.

štatutárny zástupca Žabiek

tel: 0905 601 861

Komentáre

komentárov

Populárne na webe SSN

Hore