Tlačové správy

V Košiciach 3. ročník CARPANO CUP BEH ČAŠNÍKOV

Ako sa hovorí do tretice všetko dobré. Súťaž v Behu čašníkov v Košiciach sa stáva tradíciou čo potvrdíme nadchádzajúcim tretím ročníkom. Reštaurácia CARPANO v spolupráci s Visit Košice a Ministerstvom dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR organizuje v Košiciach už 3. ročník Behu čašníkov, ktorý sa bude konať v sobotu 5. mája 2018 o 16:00 hod.  na Hlavnej ulici pri reštaurácii CARPANO. CARPANO CUP je inšpirovaný slávnou českou komédiou Vrchní, prchni!, ale taktiež aj tradíciou z Viedne, Paríža, Londýna.
Čašníci odetí v rovnošatách reprezentujúci svoju prevádzku, ktorí behajú s táckami, ktorej obsahom je pohár a nápoj po Hlavnej ulici. Trasa ako každý rok povedie od Štátneho divadla po Dóm sv. Alžbety, čo je približne 60 m. Do súťaže sa môže zapojiť aj verejnosť, kde si môže priamo vyskúšať náročnosť tejto práce a taktiež aj vyhrať vecné ceny. Tých čo sa prídu pozrieť, čaká skvelá atmosféra, sprievodný program, dobrá hudba a samozrejme čašníci, ktorí ocenia Vaše povzbudzovanie.

Som veľmi rád, že záujem súťažiacich nám oproti minulým ročníkom stúpol, čomu sa osobne veľmi teším a verím, že každým rokom to bude viac a viac súťažiacich,“ prezrádza organizátor Ján Kuko. Súťažiť o vecné ceny, ale aj finančnú odmenu budú desaťčlenné štafety
čašníkov vyraďovacím systémom, dôležité bude počas behu nevyliať obsah na tácke a dobehnúť do cieľa. Dĺžka trate bude 60 m, ktorá povedie od Štátneho Divadla po Dóm svätej Alžbety.
CARPANO CUP 2019

Mgr. Veronika Šmihuľová Kašpar

tel. + 421 907 675 813   kasparovaveronika@catoagency.sk

Komentáre

komentárov

Populárne na webe SSN

Hore