Tlačové správy

POMÁHAME HOKEJOM!

Mesto Martin v spolupráci s občianskymi združeniami NOBIS PROSPERE a NIE JE NÁM TO ĽAHOSTAJNÉ organizuje charitatívne podujatie POMÁHAME HOKEJOM, ktoré sa uskutoční v sobotu 14. septembra 2019 od 15:00 hod. na zimnom štadióne v Martine. Výťažok bude venovaný nadácii mesta Martin Nová šanca.

V rámci podujatia sa na ľadovej ploche predstaví tím HC OLYMP Praha, ktorý je slovenskému divákovi známy z českého seriálu „Poslední sezóna“. Na čele mužstva stojí jeho dlhoročný kapitán a herec Martin Dejdar, ktorý je veľkým fanúšikom ľadového hokeja. Po jeho boku sa predstaví viacero známych hercov a hokejových legiend.

Súperom pražského tímu bude tím zložený z martinských hokejových legiend (Rovnianek – Novotný, Tabaček – Zlocha, Somík, Török), Majstrov sveta v hokejbale (Bolibruch – Vidlár, Tomka, Tupý – Žulko, Hrivnák, Poliaček) a ďalších.

Pre fanúšikov je v Martinskom hokejovom centre pripravená autogramiáda, sprievodný program a množstvo zaujímavostí.

Vstupenky si záujemcovia môžu zakúpiť v sieti TICKETPORTAL na adrese: https://www.ticketportal.sk/event/POMAHAJME_HOKEJOM

Poznámka: požiadavky týkajúce sa akreditácie na podujatie v prípade médií a novinárov prosím zasielajte na adresu: predseda@ssn.sk

 

Komentáre

komentárov

Populárne na webe SSN

Hore