Tlačové správy

VIII. klubová výstava Fotoklubu Pix-XL v Rožňave

Fotoklub Pix-XL a Gemerská knižnica Pavla Dobšinského v Rožňave, kultúrna organizácia Košického samosprávneho kraja Vás pozývajú  v rámci Mesiaca fotografie v piatok 22.11.2019 o 17:00 hod. na vernisáž fotografickej výstavy pod názvom VIII. členská výstava Fotoklubu Pix-XL  do priestorov Gemerskej knižnice Pavla Dobšinského v Rožňave.

Mesiac fotografie láka širokú verejnosť aj odborníkov pozrieť si výstavy rôzneho druhu nielen v inštitúciách a výstavných sieňach na Slovensku, ale po celom svete. Popri veľkých tradičných výstavách však netreba zabúdať všímať si aj tie menšie. K jednej takej patrí aj výstava v Gemerskej knižnici Pavla Dobšinského v Rožňave, kde fotografi sa stretávajú pravidelne na svojej klubovej výstave. V tomto roku to bude už ôsma.

Členovia Fotoklubu Pix-XL sa počas roka pravidelne stretávali v čajovni, aby si medzi sebou vymieňali skúsenosti. Klub svojimi fotografiami obohacuje atmosféru počas roka práve v tejto spomínanej čajovni. „Zapájajme sa aj do rôznych akcií mimo mesta i mimo hraníc Slovenska. Spomeniem napríklad Příbram, Rokycanské Koryto, organizovali sme aj workshop alternatívnej techniky,“ povedal Peter Henriczy, člen fotoklubu.

Pozývame Vás na  VIII. členskú výstavu Fotoklubu Pix-XL, ktorej vernisáž sa bude konať v piatok 22. novembra 2017 o 17:00 hod. v Gemerskej knižnici Pavla Dobšinského v Rožňave, ul. Lipová č. 3. Výstava potrvá do 31.1.2020 a pre širokú verejnosť bude prístupná počas  výpožičných hodín knižnice. Vstup je voľný.

Tatiana Bachňáková,  Gemerská knižnica Pavla Dobšinského v Rožňave

Kontakt:

www.kniznica-rv.sk      E-mail : kniznica@kniznica-rv.sk

Adresa: Lipová 3, 048 01 Rožňava

Tel.: 058/ 788 09 11, 788 09 17

Zdroj: www.pixxl.sk

 

 

Komentáre

komentárov

Populárne na webe SSN

Hore