Tlačové správy

Prvý defibrilátor darovaný kúpeľom Vyšné Ružbachy

Dňa 13. 09. 2022 neinvestičný fond Iskierka pomoci odovzdal svoj prvý defibrilátor do kúpeľov Vyšné Ružbachy. Neinvestičný fond Iskierka pomoci daroval „Defibrilátor ZOOL PLUS X21D361132“ s príslušenstvom Kúpeľom Vyšné Ružbachy v hodnote 2 256.- Eur z prostriedkov získaných z 2% zo zaplatenej dane.

Nakoľko sa v Kúpeľoch ročne prelieči veľký počet ľudí a rovnako sa tu pohybujú návštevníci z celého Slovenska aj zahraničia, Iskierka pomoci n.f. sa rozhodla, že prvý nimi zakúpený defibrilátor bude v Kúpeľoch Vyšné Ružbachy na správnom mieste.

Slávnostné odovzdanie sa uskutočnilo dňa 13.09.2022, ktoré otvoril riaditeľ úseku hotelových služieb Ing. Ján Smandra a poďakoval za dar Ing. Adele Melikantovej, členke správnej rady. Prítomní boli starosta Vyšných Ružbách Mgr. Peter Martinek a prezident Slovenskej komory záchranárov František Majerský, ako aj zamestnanci zariadenia.  O 11-ej hodine dopoludnia sa začalo slávnostné odovzdávanie, ktoré bolo sprevádzané kultúrnym programom žiačky Základnej umeleckej školy, krátkou prednáškou o využití defibrilátora, veľkým poďakovaním a prezretím si novo zrekonštruovaných priestorov Kúpeľov Vyšné Ružbachy.

Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať, na e-mailovej adrese iskierkapomoci@zoznam.sk alebo na telefónnom čísle 0902 163 887.

 

Komentáre

komentárov

Populárne na webe SSN

Hore