Tlačové správy

Parkujte zadarmo s Rastislavom Trnkom

Predseda poslaneckého klubu SDKÚ-DS MČ Staré mesto SDKÚ-DS v Košiciach Rastislav Trnka a predseda poslaneckého klubu SDKÚ-DS MsZ Košice majú za to, že predstavitelia Smeru-SD, ako obvykle, riešia problém parkovania v meste po svojom. „Namiesto toho, aby pokorne priznali chybu, že porušujú zákon, radšej ho chcú zmeniť.“  Žeby opäť účelová zmena zákona kvôli súkromnej firme? Nebolo toho už dosť?

Zhrnutie doterajšieho vývoja konania Magistrátu je:

  1. Pripomienky mestských častí od občanov Magistrát nezahrnul do nevýhodnej koncepcie!
  2. Prokurátor vydal protest, že zmluva Magistrátu so súkromnou firmou je protizákonná!
  3. Kto bude niesť zodpovednosť za to, že to došlo až do tejto situácie?
  4. Komunikovať s Trnkom na túto tému odmietajú. Boja sa?

„Kde mám nájsť záujem Magistrátu o občana? Na ktorom mieste priorít Magistrátu je občan, o ktorého tu celý čas ide?“ zdôraznil Trnka.

SDKÚ-DS vždy stojí na strane občanov a snaží sa nájsť pre nich o to najlepšie riešenie. V tejto nejasnej a právne zmätočnej situácii, ktorú spôsobil Magistrát mesta Košice, sme sa rozhodli pomôcť občanom.

Poskytneme bezplatnú právnu pomoc pri vymáhaní nezákonne vyberaných poplatkov za parkovanie.

„Každý kto má záujem, aby mu tieto nezákonne vyberané poplatky boli vrátené, sa môže zaregistrovať na adrese parkovanie@rastislavtrnka.sk alebo osobne v Krajskej agentúre SDKÚ-DS, Slovenskej jednoty 10 v Košiciach. Na bezplatné právne zastupovanie našim právnym expertom sa môže každý občan ktorý má doklad o zaplatení parkovacej služby, tzn. lístočky z automatu, SMS-ku alebo iný doklad o zaplatení od 1.8.2012. Konať začneme po doručení týchto dokladov. Veríme, že po úspešnom konaní na súde budú poplatky vrátené občanom,“ vysvetlil Trnka.

Túto našu aktivitu budeme prezentovať verejnosti pod názvom: „Parkuj zadarmo s Rastislavom Trnkom!“

K tejto aktivite sa pridal aj právnik Rastislav Masnyk, ktorý dlhodobo sleduje aktivity Rastislava Trnku v oblasti parkovania a dopravy v Košiciach a stotožňuje sa s nimi.

 Marian Keruľ, riaditeľ KA SDKÚ-DS v Košiciach

 

Komentáre

komentárov

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Populárne na webe SSN

Hore