Aktuality

Novinárska lyžovačka

Milí priatelia novinárskej lyžovačky,

situácia, hlavne čo sa týka financovania nášho tradičného športového podujatia – novinárskej lyžovačky, sa od vlani nezmenila. Dobrá správa –  predsa sa  stretneme. Naše tradičné výročné stretnutie na zjazdovkách a bežkách –  už po 37 krát, bude  na Malinô Brde  v hoteli Hrabovo v termíne od 28. januára  do 1. februára 2014!!! Nepriaznivá ekonomická situácia dáva však za pravdu našim vlaňajším úvahám, že toto podujatie udržíme len v prípade, ak sa bude postupne zvyšovať náš osobný podiel na jeho financovaní. Takže veríme, že Vás neznechutí zvýšený účastnícky poplatok. Za 4 noci s plnou penziou, technickým zabezpečením, muzikou, občerstvením na svahu a ďalšími profitmi (prispejeme na skipasy, zaplatíme technické zabezpečenie pretekov, nalejeme, budeme sa na Vás usmievať a pripravíme aj tombolu) zaplatia novinári 130 €, hostia 145 € a študenti žurnalistiky 120 €.

Tešíme sa na Vás i Vašich priateľov. Veríme, že bude dosť snehu a pekné počasie a dobrá nálada, čo vždy  urobí naše výročné lyžiarske stretnutie osobitým a nezabudnuteľným. Prosíme hlavne členov Ski klubu, aby brali svoju účasť na novinárskych lyžiarskych majstrovstvách Slovenska za svoju nepísanú povinnosť, veď od nich sa odvíja aj ich účasť na svetových stretnutiach SCIJ! A ešte- po vzore ostatných ročníkov upozorňujeme, že na Malinô Brdo je nutné prepraviť sa na vlastných ( či požičaných) autách a iných dopravných prostriedkoch.  Tešíme sa na nových a mladých vyznávačov bieleho bláznovstva, ako aj našich priateľov zo zahraničných lyžovačiek, ktoré – dá sa povedať – už tradične SCIJ organizuje pred Vianocami a na jar.  Ako vlani, chceme, aby sa okrem zaužívaného hodnotenia výsledkov naďalej hodnotila aj najlepšia redakcia printových a elektronických médií, ktoré vyšlú na majstrovstvá minimálne troch svojich redakčných pracovníkov. Tešíme sa na Vás!!!

Bližšie informácie získate na tel. číslach 0905 404 724, 0905 602 820,alebo na bbystrica@ssn.sk, či mtolnayova@gmail.com .

Prihlášky zasielajte na mailovú adresu bbystrica@ssn.sk, resp. na adresu Regionálna organizácia SSN, Robotnícka ulica č. 1, 974 01  Banská Bystrica najneskôr do 15. januára 2014.

Za organizačný štáb M. Tolnayová

PRIHLÁŠKA

XXXVII MSNL  
Meno a priezvisko  
Redakcia  
T. číslo  
Dátum narodenia , rodné číslo  
Číslo OP, mailová adresa  
Trvalé bydlisko  
Kategória   označ krížikom do 45                 do 55                nad  55 rokov
Disciplíny  označ krížikom obrák                 beh                   štafety

 

Komentáre

komentárov

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Populárne na webe SSN

Hore