Tlačové správy

Podpora nohejbalového projektu

Prosíme všetkých priateľov slovenského športu a kultúry o pomoc pri verejnom on-line hlasovaní v prospech nohejbalového projektu KECEROVCE GIPSY OPEN TOUR 2014 V DEKÁDE INKLÚZIE RÓMOV, ktorý bol vybratý v rámci tohtoročnej aktivity SPP s názvom ZLEPŠIME SPPOLOČNE SLOVENSKO medzi kandidátov na finančnú podporu (viď www.sppolocne.sk).

V kategórii SPPOLOČNE PRE ĽUDÍ z regiónu VÝCHOD spomedzi 25 vybratých kandidátov získa bytostne dôležitú finančnú podporu iba 5 projektov s najvyšším počtom získaných hlasov vo verejnom on-line hlasovaní, ktoré bude ukončené už o niekoľko dní (v pondelok 16. JÚNA 2014).

Momentálny stav v počte získaných hlasov je pre náš projekt kritický a priamo ohrozuje doposiaľ mimoriadne úspešné začleňovanie mladých členov rómskej komunity do života majoritnej spoločnosti na vrcholovej úrovni reprezentantov SLOVENSKA so ziskom medailí z Majstrovstiev sveta a Európy FIFTA v nohejbale*footballtennise 2012 v Harkány (Maďarsko) a 2013 v Istanbule (Turecko).

Ak Vás náš projekt KECEROVCE GIPSY OPEN TOUR 2014 V DEKÁDE INKLÚZIE RÓMOV zaujal (viď www.sppolocne.sk) a rozhodli ste sa ho podporiť, v súlade s podmienkami organizátora akcie prosíme postupovať nasledovne (kliknúť):

1. www.sppolocne.sk – prihlásené projekty 2. kategória: SPPoločne pre ľudí – región: východ – zobraziť 3. vyhľadať KECEROVCE GIPSY OPEN TOUR 2014 V DEKÁDE INKLÚZIE RÓMOV 3. kliknúť HLASOVAŤ 4. nápoveda (možnosť prideliť 1 alebo 3 hlasy) – pokračovať 5. hlasovanie (vybrať si 3 hlasy alebo 1 hlas) 6. ak 3 hlasy – overenie hlasu: zadať číslo mobilu, meno, priezvisko, e-mail, súhlas so spracovaním osobných údajov – odoslať 7. obratom príde SMS s overovacím kódom 8. zadať overovací kód – kliknúť hlasovať 9. obratom príde e-mail 10. kliknúť v e-maili hlasovať (2. hlas) 11. kliknúť opäť hlasovať za rovnaký projekt (3. hlas)

Za porozumenie ďakujeme a ostávame so športovým pozdravom

Ing. Ivan Matia, prezident KZOaŠK Miláno 2007 Nohejbal*Footballtennis Košice

 

 

Komentáre

komentárov

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Populárne na webe SSN

Hore