Aktuality

Opäť novinárska lyžovačka

S potešením oznamujeme, že sme pre vás pripravili tradičné výročné stretnutie – v poradí už XXXVIII. Majstrovstvá novinárov lyžiarov. Budú sa konať na Malinom Brde v hoteli Hrabovo v termíne od 17. – 21. februára 2015.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nepriaznivá ekonomická situácia dáva za pravdu našim vlaňajším úvahám, že toto podujatie udržíme len v prípade, ak sa bude postupne zvyšovať náš osobný podiel na jeho financovaní. Veríme, že vás neznechutí mierne zvýšený účastnícky poplatok. Za 4 noci s plnou penziou, technickým zabezpečením, muzikou, občerstvením na svahu a ďalšími profitmi (prispejeme na skipasy, zaplatíme technické zabezpečenie pretekov, nalejeme, pripravíme aj tombolu, vytancujeme vás) zaplatia novinári 140 €, hostia 150 € a študenti žurnalistiky 130 €. Prosíme hlavne členov Ski klubu, aby brali svoju účasť na novinárskych lyžiarskych majstrovstvách Slovenska za svoju nepísanú povinnosť, veď od nich sa odvíja aj ich účasť na svetových stretnutiach SCIJ. Privítame, ak každý z vás nahovorí na národnú lyžovačku aspoň jedného kolegu pod 45 rokov! Zároveň upozorňujeme, že na Malino Brdo je nutné prepraviť sa vlastnými (či požičanými) autami a inými dopravnými prostriedkami.

Tešíme sa na všetkých skalných, aj nových vyznávačov bieleho bláznovstva, ako aj našich priateľov zo zahraničných lyžovačiek, ktoré už tradične organizuje SCIJ pred Vianocami a na jar. Veríme, že snehu bude dosť, počasie pekné, nálada dobrá a my všetci opäť prežijeme nezabudnuteľné chvíle, čo robí naše výročné lyžiarske stretnutie osobitým.

[download id=“68″]

Prihlášky zasielajte na mailovú adresu: bbystrica@ssn.sk, resp. na adresu Regionálna organizácia SSN, Robotnícka ulica č. 1, 974 01 Banská Bystrica najneskôr do 30. januára 2015. Akceptačný list obdržíte do 13.2.2015.

Informácie získate na: 0905 404 724 (I. Kubeková) alebo na 0905 602 820 (M. Tolnayová – mtolnayova@gmail.com).

Organizačný štáb: M. Tolnayová, I. Kubeková, G. Bomchesová

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Komentáre

komentárov

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Populárne na webe SSN

Hore