Tlačové správy

Vianočné odmeny na Generálnej prokuratúre !!!

Dňa 6. decembra 2012 vyhlásili aktivisti okupujúci Generálnu prokuratúru Vianočnú zbierku darčekov pre predstaviteľov prokuratúry. Originálny darček je možné odovzdať do rúk protestujúcej hliadky pred Generálnou prokuratúrou v Bratislave, na Štúrovej ulici dňa 12. 12. 2012 o 15:30, prípadne skôr, v pracovných dňoch spravidla od 14:00 h do 17:00 h. Nespokojní ľudia sa majú takto možnosť zapojiť do protestu Occupy GP, ktorý trvá od 1. mája 2012, teda už ôsmy mesiac.
Táto zbierka má za cieľ umožniť občanom vyjadriť, akú „vďačnosť“ si Generálna prokuratúra za svoju prácu pre občanov zaslúži a odmeniť ju podľa svojich predstáv.
Dôvodom je praktická nevymožiteľnosť práv bežného občana, predovšetkým v kauzách, kde je hájený záujem finančných skupín, či skorumpovaných politikov alebo „podnikateľov – zlodejov“. Dôkazom toho sú obrovské množstva nevyšetrených káuz od roku 1989. Rovnako má občan týmto spôsobom možnosť vyjadriť svoj názor na korupciu v tomto štáte, ktorá je prerastená naprieč celým politickým spektrom, systémom a jeho výkonnými zložkami na najvyšších postoch.

V Bratislave, dňa 07. 12. 2012

Aktivisti Occupy GP
Kontaktné osoby: Beata Novomeská, Ján Bodnár
Mobil: +421 903 781 855
e-mail: ogp@ogp.sk
web: www.ogp.sk

Komentáre

komentárov

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Populárne na webe SSN

Hore