Tlačové správy

Bulletin odporúčanej literatúry pre deti

Knižnica pre mládež mesta Košice v rámci tohtoročného projektu Vianočná knižka sa otvára 2012 už po druhý raz vydala bulletin odporúčajúcej literatúry pre deti a mládež.  

Bulletin s identickým názvom (Vianočná knižka sa otvára) je určený najmä rodičom, ale poslúži aj učiteľom a pedagogickým pracovníkom. Je vhodným pomocníkom pri výbere vhodných knižných vianočných darčekov pre deti rôzneho veku od 1 až do 15 rokov pričom zahŕňa  kvalitnú literatúru pre deti a mládež dostupnú na našom knižnom trhu. 

Odborným garantom projektu, ktorý je realizovaný s finančnou podporou Ministerstva kultúry Slovenskej republiky je prof. PhDr. Zuzana Stanislavová, CSc. z Pedagogickej fakulty Prešovskej univerzity v Prešove – Katedry komunikačnej a literárnej výchovy.

Bulletin je dostupný vo všetkých 24 pobočkách Knižnice pre mládež mesta Košice, alebo na webovej stránke Knižnice pre mládež mesta Košice.

http://www.n.kosicekmk.sk/index.php?option=com_flippingbook&view=book&id=8%3Avianona-knika-2012&catid=2%3Adigitalna-kninica&Itemid=124

 

Komentáre

komentárov

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Populárne na webe SSN

Hore