Tlačové správy

Tibor Bacsó získal podporu ďalších politických strán

Tibor Bacsó ohlásil svoju kandidatúru na post starostu MČ Košice – Juh v novembrových komunálnych voľbách s podporou politických strán NOVA, KDH, SDKÚ, SaS a Obyčajní ľudia. K nim sa pridali aj Strana maďarskej komunity (SMK), Občianska konzervatívna strana (OKS), Demokratická strana (DS) a Konzervatívni demokrati Slovenska (KDS).

„Podpora ďalších stredopravých strán posilňuje nádej, že sa nám podarí presadiť spoločnú víziu, ktorej prínos pocítia všetci Južania,“ povedal Bacsó.

Právnik Tibor Bacsó (35) pracoval sedem rokov na okresom súde vo funkcii vyššieho súdneho úradníka. Ďalšie takmer tri roky zastával funkciu poradcu sudcu Ústavného súdu. Dnes pracuje v právnickej praxi. Svoje politické názory vyjadruje verejne aj prostredníctvom stále aktívneho blogu. Vo svojom volebnom programe sa chce sústrediť na aktívne prežitie staroby dôchodcov, bezpečnosť a poriadok pre súčasné generácie a sociálnu pomoc mladým. Za najväčší problém mestskej časti Košice – Juh považuje neefektívne míňanie financií.

 

Kontakt:

JUDr. Tibor Bacsó

E-mail: judr.bacso@gmail.com        Tel.: 0907 664 732

http://www.bacso.sk/

Komentáre

komentárov

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Populárne na webe SSN

Hore