Tlačové správy

Zapojte sa do 24 hodinovky v basketbale

Vyznávači športu sa môžu tešiť na našu 24 hodinovku v basketbale, ktorá sa začína v piatok 1. apríla 2016 so začiatkom o 19:00 hod. v priestoroch telocvične T3, T4 na Medickej 6 v Košiciach.

Na túto akciu sa môže prihlásiť každý, či už je alebo nie je študentom a zamestnancom UPJŠ v Košiciach, preto je táto akcia medzi športovcami tak populárna. 24 hodinovku v basketbale každoročne organizuje Študentská rada Prírodovedeckej fakulty Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach (ŠR PF UPJŠ v Košiciach).

„V mene Študentskej rady PF UPJŠ v Košiciach pozývame všetkých priaznivcov športu na našu akciu pod názvom 24 hodinovka v basketbale. Prvýkrát je táto akcia pod záštitou Európskeho mesta športu Košice, z čoho sa veľmi tešíme. No oveľa viac sa budeme tešiť na teba a tvoj tím. Stačí si ho zostaviť a ukázať, čo sa práve vo vás skrýva,“ uviedla Júlia Hudáková, podpredsedníčka ŠR PF UPJŠ v Košiciach.

Podujatie príde otvoriť primátor mesta Košice MUDr. Richard Raši, PhD., MPH, rektor UPJŠ v Košiciach prof. RNDr. Pavol Sovák, CSc., dekan PF UPJŠ v Košiciach doc. RNDr. Gabriel Semanišin, PhD. a doc. PhDr. Ivan Šulc, CSc.

V prípade záujmu o podrobnejšie informácie kontaktujte:

Študentská rada Prírodovedeckej fakulty UPJŠ v Košiciach

Email: rada.pf.upjs@gmail.com

Registrácia účastníkov: http://srpf.science.upjs.sk/?page_id=96/#reg

Poznámka: Tlačovú správu nájdete archivovanú na www.upjs.sk v časti Verejnosť a média http://www.upjs.sk/verejnost-media/.

Mgr. Mária Hrehová, PhD., tlačový referent a hovorca UPJŠ v Košiciach

Komentáre

komentárov

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Populárne na webe SSN

Hore