Tlačové správy

Šlabikár zdravia alebo… Ako sa uzdraviť bez liekov a lekárov

V stredu 19. októbra 2016 o 17:00 hod. sa uskutoční v priestoroch Gemerskej knižnice Pavla Dobšinského v Rožňave, kultúrnom zariadení Košického samosprávneho kraja na Lipovej ul. č.3 prednáška pre širokú verejnosť Dr. Ján Zbojek – Ako sa uzdraviť bez liekov a lekárov.

Ján Zbojek sa venuje vzdelávaniu ľudí v oblasti osobného rozvoja, zdravia a finančnej gramotnosti. Napísal a vydal 7 kníh so zameraním na motiváciu, podnikanie, osobný rozvoj, úspech a zdravie. „Moja posledná kniha má názov „Šlabikár zdravia“ a predstavujem v nej ucelený systém zdravia a jeho hlavné piliere,“ povedal spisovateľ a podnikateľ v jednej osobe a pokračoval: „Ponúkam netradičný systémový pohľad na skutočnú podstatu zdravia. Z pohľadu zdravého sedliackeho rozumu sa pozrieme na základné príčiny všetkých chorôb, poukážeme na očistnú silu prírodných bylín,“ dodal autor najnovšej knihy „Šlabikár zdravia“.

Prednáška o systéme zdravia, na ktorú Vás srdečne pozývame, je určená pre mladých aj starších ľudí a uskutoční sa v stredu 19. októbra 2016 o 17:00 hod. V priestoroch Gemerskej knižnica Pavla Dobšinského v Rožňave. Vstup je voľný.

Tatiana Bachňáková, Gemerská knižnica Pavla Dobšinského v Rožňave

Kontakt:

www.kniznica-rv.sk     E-mail : kniznica@kniznica-rv.sk

Adresa: Lipová 3, 048 01 Rožňava

Komentáre

komentárov

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Populárne na webe SSN

Hore