Tlačové správy

Divadelná kvapka krvi v Košiciach už klope na dvere

Chcete osláviť Svetový deň divadla spolu s divadelníkmi a zároveň si dopriať dobrý pocit z pomoci druhým? Potom je práve vám určená už tradičná oslava sviatku všetkých, ktorým učarovala „Thália“, Divadelná kvapka krvi. Uskutoční sa v pondelok 27. marca 2017 od 8:00 do 12:00 hod. na Malej scéne Štátneho divadla Košice.

 „Chodievala som darovať pravidelne, ale potom som mala zlomenú nohu a tak som mala dlhšiu pauzu. Je to veľmi zaujímavá myšlienka a tie pocity sú pre mňa trochu zvláštne. Je to úplne iný kontakt s divákmi, keď nezachraňujete len ducha, ale aj telo,“ povedala pred rokom počas darovania krvi herečka Adriana Krúpová, ktorú počas odberu sprevádzal jej manžel, herec Ivan Krúpa. Adriana Krúpová nebude chýbať medzi darcami Divadelnej kvapky krvi ani v tomto roku. Účasť potvrdili aj ďalší herci – Dana Košická, Róbert Šudík či Stanislav Pitoňák a chýbať určite nebudú ani ďalší divadelníci, či už z umeleckých alebo iných zložiek. A tak môžu byť netradičné oslavy Svetového dňa divadla miestom pre neformálne stretnutie s tými, ktorých vídate na javisku košického divadla.

Čakáme Vás nielen v prípade, že ste pravidelným darcom najvzácnejšej tekutiny, ale aj v prípade, že sa k takému ušľachtilému činu len odhodlávate. Využite jedinečnú príležitosť darovať krv na netradičnom mieste v spoločnosti umelcov a zamestnancov Štátneho divadla Košice. Odmenou vám bude nielen dobrý pocit, ale aj divadelné darčeky.

Svjatoslav Dohovič

Komentáre

komentárov

Populárne na webe SSN

Hore