Tlačové správy

Bežeckú sezónu otvoria v Košiciach veľkolepo

Košice sú prvým a jediným mestom na Slovensku s možnosťou zabehať si  priamo po dráhe letiska, a to vďaka autorovi tejto myšlienky – Rádiu Košice. Stovky bežcovi si užijú beh, netradičnú osvetlenú trať, no popri nej aj množstvo zábavy. To všetko už túto sobotu – 29. apríla 2017 na dráhe Letiska Košice.

Program pre bežcov i fanúšikov

Košické letisko otvorí svoje brány všetkým zaregistrovaným bežcom, ktorých  pred behom rozhýbe akčná rozcvička, ale k lepším výkonom zaručene vyburcuje aj bubnová šou – BUBONZ, či špeciálne osvetlená dráha. Pre všetkých návštevníkov, povzbudzujúcich i divákov je rovnako pripravený zaujímavý program. Na hlavnom pódiu na parkovisku pred letiskom sa predvedie košická skupina Peter Bič Projekt, a to od 20.00, kedy je naplánovaný aj samotný štart. Tak, ako minulý rok, aj teraz si fanúšikovia budú môcť napísať odkaz, ktorý cez veľkoplošnú obrazovku „pošlú“ svojím favoritom, keďže sa z bezpečnostných dôvodov na runway nedostanú. Aby si však bežci mohli pohodovo užiť trasu, o ich deti bude postarané v priestoroch interiéru letiska, kde bude  detský kútik.

Môžete prísť autom či autobusom

Na Letisko Košice sa bežci i návštevníci dostanú kyvadlovou dopravou,  ktorá bude premávať medzi záchytným parkoviskom OC Atrium Optima a Letiskom Košice od 17:00 do 24:00 hod. Okrem toho budú k dispozícii aj parkoviská v úzkej blízkosti letiska: „Pre všetkých bežcov sú zabezpečené parkoviská, a to v areáli spoločnosti Faurecia, U-shin, prípadne aj priamo na letisku, kde budú 3 veľkokapacitné parkoviská, rovnako bude možné sa dopraviť od Optimy kyvadlovou dopravou,“ uviedol hlavný organizátor podujatia Marek Petráš z Rádia Košice. Bežci by mali byť na letisku najneskôr o 19:00 hod.

Prezentácia pretekárov a registrácia

Ak sa chcete pridať k milovníkom športu aj vy, poponáhľajte sa nielen do cieľa, ale aj s registráciou – počet bežcov je limitovaný. Registrácia je stále možná online (www.runwayrun.sk), prípadne na mieste prezentácie. Bežci si po registrácii vyzdvihnú štartovací balíček s číslom, technické tričko na behanie, ktoré je v novom dizajne a merací čip vo štvrtok, piatok alebo sobotu – a to v OC CASSOVIA KOŠICE vedľa predajne EXIsport:

27.04.2017 od 09:00 do 20:00

28.04.2017 od 09:00 do 20:00

29.04.2017 od 09:00 do 15:00

 KONTAKT PRE MÉDIÁ

 RÁDIO KOŠICE

Floriánska 17, 040 01 Košice

Telefón: +421 55 729 59 60

E-mail: info@runwayrun.sk
Web: www.runwayrun.sk

 

 

Komentáre

komentárov

Populárne na webe SSN

Hore