Tlačové správy

E- Katkin park prichádza opäť s niečím novým: Nebuď kocka! Študuj u nás!

V pondelok 4. septembra 2017 o 10:00 hod. v Katkinom parku v Košiciach odštartuje opäť niečo výnimočné – Súkromné gymnázium Katkin park v školskom roku 2017/18 otvára ako prvé na Slovensku 4-ročné štúdium aplikovanej informatiky.

Súkromné gymnázium Katkin park v Košiciach vždy veľmi pozorne vnímalo dianie okolo seba, načúvalo dianiu na trhu a tomu sa prispôsobovalo aj poskytované štúdium.

Pred šiestimi rokmi otvorila škola ako prvá na Slovensku online výuku, keď predstavila projekt „S netbookom je všetko lepšie.“ Študenti dodnes nepotrebujú učebnice a emailová komunikácia je úplnou samozrejmosťou, rovnako ako aj online testovanie.

Dnes škola prichádza opäť s niečím novým. Štvrtého septembra, za účasti vedenia ŠPÚ  a predstaviteľov Košického kraja, škola privíta študentov  nastupujúcich na experimentálny študijný odbor aplikovanej informatiky. Plány gymnázia Katkin park sú odvážne: vychovať IT zdatných absolventov, no nie „kocky“. Študentov totiž okrem informatiky čakajú hodiny cudzích jazykov, ale aj hodiny zamerané na rozvoj komunikačných zručností.

Po maturite ich čaká uplatnenie v IT sektore, ktorý sa v Košickom kraji každým dňom viac a viac rozrastá.

Kontakt pre média:

Martina Miškovová, MA

Súkromné gymnázium Katkin park II

Košice 040 11

t.č: 055/6427 531

mobil: 0902 810 837

 

Komentáre

komentárov

Populárne na webe SSN

Hore