Tlačové správy

Súťaž inovatívnych nápadov: Máš nápad? Prezentuj svoj startup!

Technická univerzita v Košiciach (TUKE) spolu s hlavným partnerom podujatia, agentúrou Slovak Business Agency (SBA), organizuje 6. kolo súťaže inovatívnych nápadov „Máš nápad? Prezentuj svoj startup!“, ktorú dvakrát ročne vyhlasuje rektor univerzity prof. Ing. Stanislav Kmeť, CSc.

Startup centrum TUKE ponúka startupom podporu v rôznej podobe, podľa ich aktuálnych potrieb. Jedná sa predovšetkým o možnosť využívať zdarma priestory v Startup centre TUKE a potrebné prístrojové kapacity unikátnych odborných pracovísk, laboratórií a iných zariadení na univerzite. Ďalej tiež pomoc pri tvorbe podnikateľského plánu, získavaní partnerov, vyhľadávaní potenciálnych investorov ako aj expertnú a mentorskú podporu.

Do súťaže sa môžu zapojiť projekty v tzv. pred-inkubačnej dobe (t.j. v štádiu nápadu), z ktorejkoľvek časti Slovenska a tiež zahraničné projekty, ktoré plánujú realizovať svoju činnosti na Slovensku.

Prihlášky do 6. kola súťaže môžete zasielať do 14. septembra 2017. Podrobnosti o súťaži a registračný formulár nájdete na stránke www.startupcentrum.sk v časti Ako sa zapojiť.

Informácie o Startup centre TUKE

Od roku 2014 sa do  súťaže inovatívnych nápadov zapojilo viac ako 55 inovatívnych projektov a pôsobilo v ňom celkovo 35 perspektívnych startupov s veľkým inovačným potenciálom presadiť sa na trhu. Viacerým z nich sa podarilo získať podporu investorov a uviesť na trh viacero úspešných produktov v oblasti softérových, aj hardvérových riešení.

Po absolvovaní 6 mesačného pred-inkubačného pobytu v Startup centre TUKE majú tímy možnosť postúpiť do Inkubátora TUKE, ktorý je súčasťou ekosystému Technickej univerzity v Košiciach zameraného na rozvoj inovatívnych spoločností.

Kontaktná osoba:

Mgr. Lucia Gallíková

Útvar marketingovej podpory

UCITT | Univerzitné centrum inovácií, transferu technológií

a ochrany duševného vlastníctva

lucia.gallikova@tuke.sk

tel.: 055 / 602 3171

Komentáre

komentárov

Populárne na webe SSN

Hore