Tlačové správy

Vo Východoslovenskej galérii v Košiciach Obrazy z našej devätnástky

Komentovaná prehliadka s ilustrovaným sprievodcom pre zvedavé deti k výstavy XIX. – Umenie 19. storočia na východnom Slovensku

14. augusta 2018 o 14:00 hod., Východoslovenská galéria, A 22

K ukončeniu trvania výstave XIX. – Umenie 19. storočia na východnom Slovensku sme pre rodiny s deťmi pripravili špeciálnu rozlúčku s výstavou –– komentovanú prehliadku s ilustrovaným sprievodcom Obrazy z našej devätnástky. S výkladom kurátora výstavy Miroslava Klebana a s pomocou lektorky Adriany Štetiarovej sa deti dozvedia zaujímavé informácie a vyplnia si sprievodcu kreatívnymi úlohami.

Sprievodca výstavou Obrazy z našej devätnástky je skvelým prostredníkom medzi dieťaťom a vystavovanými dielami. Vďaka nemu budú deti venovať výstave oveľa väčšiu pozornosť. Nenútenou formou sa dozvedia niečo o krajinomaľbe, portrétoch a typoch zátiší. Obsahuje niekoľko kreatívnych úloh ako dokreslenie zátišia, tajomnej krajiny, alebo navrhnutia rodinného erbu, ktorý bude súčasťou portrétu rodinného príslušníka.

Na toto podujatie určené pre rodiny s deťmi je potrebné sa dopredu prihlásiť na adrese lendelova@vsg.sk alebo telefonicky na čísle +421 905 318 003 (do 13.8.2018). Nie je nutné si so sebou brať vlastné farbičky a pomôcky.

Cena: sprievodca Obrazy z našej devätnástky 4 € / dieťa. Vstup pre rodinu je zdarma, platí sa len sprievodca výstavou pre dieťa

Komentáre

komentárov

Populárne na webe SSN

Hore