Tlačové správy

Ondřej Ruml & Matej Benko Quintet vo Východoslovenskej galérii v Košiciach

Osvedčené spojenie ONDŘEJ RUML & MATEJ BENKO QUINTET prichádza do Košíc a predstaví sa v rámci programu Osmičkovej jesene vo Východoslovenskej galérii, Hlavná 27 s stredu 5. septembra 2018 o 18:30hod.

Ondřej Ruml je všestranný hudobník a spevák, ktorý spolupracuje s významnými českými osobnosťami hudobnej scény. Jeho album Ondřej Ruml zpívá Ježka, Voskovce a Wericha (2014) bol veľmi pozitívne prijatý zo strany verejnosti, aj kritiky a získal ocenenie Zlatá deska.

Matej Benko Quintet patrí k popredným telesám súčasnej džezovej scény. Toto zoskupenie tvoria talentovaní hudobníci: Matej Benko – klavír, Miroslav Hloucal – trúbka, Radek Zapadlo – saxofón, Rasťo Uhrík – kontrabas, Pavel „Bady“ Zbořil – bicie.

Osmičková jeseň je súbor aktivít pri príležitostiach 100. výročia vzniku Československej republiky a zároveň konca prvej svetovej vojny, 25. výročia osamostatnenia slovenskej a českej štátnosti, 50. výročia okupácie republiky vojskami Varšavskej zmluvy a následného česko-slovenského obrodného procesu známeho pod názvom Pražská jar.

Vstupenky na koncert si môžete zakúpiť u nás na vrátnici (Hlavná 27), nájdete ich aj v informačnom centre MiC KOŠICE, Hlavná 32, Košice (oproti Dómu sv. Alžbety). Cena vstupenky je 8€ / zľavnená 5€

Viac informácií na: 0911 567423 alebo 055 623 09 09

Komentáre

komentárov

Populárne na webe SSN

Hore