Tlačové správy

Slovensko a záujmy občanov musia byť vždy na prvom mieste

Dňa 12. Mája 2019  sa v hoteli Centrum v Košiciach uskutočnilo stretnutie členov a priaznivcov strany NÁRODNÁ KOALÍCIA s vedením strany a kandidátmi strany za poslancov do Európskeho parlamentu.

Na stretnutí sa okrem lídra kandidátky Petra Tomečka, podpredsedu strany zúčastnili aj kandidáti, ktorí kandidujú za východoslovenský región. Za mesto Košice je kandidátom Slavomír Harabin, synovec prezidentského kandidáta Štefana Harabina. Okrem odborných tém, ktoré sú profesne blízke jednotlivým kandidátom, strana zdôraznila, že jej hlavným politickým cieľom je návrat Európskej únie k jej pôvodnej myšlienke Európy ako združeniu národných štátov.

Podľa strany má zmysel presunúť na Brusel len tie kompetencie, ktoré vie Brusel lepšie a efektívnejšie vykonávať ako samotné národné štáty. Ako svojich potenciálnych politických partnerov v EÚ vidí NÁRODNÁ KOALÍCIA napr. stranu Lega Mattea Salviniho či rakúskych Slobodných a ďalšie strany, ktoré dôsledne presadzujú reformu EÚ. “Je potrebné začať konečne robiť normálnu  politiku pre normálnych ľudí, Slovensko a záujmy občanov musia byť vždy na prvom mieste,” uzavrela predsedníčka strany Slavěna Vorobelová. Slovensko podľa nej nie je len Bratislava, preto NÁRODNÁ KOALÍCIA stavia kandidátov z regiónov, teda každého kraja Slovenskej republiky dodala.

Komentáre

komentárov

Populárne na webe SSN

Hore